Lüleburgaz’da coşkulu 1 Mayıs
Lüleburgaz TEMAD’ta yeni dönem
Silah ticareti yapanlara şafak operasyonu
Kırcaali yeni Belediye Başkanı Erol Mümün’den BAL GÖÇ’e ziyaret
Bu haber 14 Aralık 2019, Cumartesi 09:32 tarihinde eklendi. 999 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Kaygan zemin sakat bırakıyordu

Lüleburgaz Belediye Meydanı’nda dün saat 13.30 sıralarında bir kişi Belediye Meydanı önünde süs aparatlarına takılıp düştü.
Kaygan zemin sakat bırakıyordu  

Düşmenin etkisi ile kısa sürede baygınlık geçiren Muhammet Mustafa Uçar isimli  kişiye ilk müdahaleyi çevredeki vatandaşlar yaparken 112’ye haber verildi.

 

112 Acil Müdahale olay yerine geldikten sonra yere düşen kişiye sağlık müdahalesinde bulundu.

 

Düşme anını gören vatandaşlar Belediye önündeki fıskiyenin yanında bulunan süs yerleri ve ızgaranın etrafının kaygan olduğunu belirerek; “Bu bölgede bir çok vatandaşlar geçerken ya kayıp düşüyor, ya ayağı takılıp düşüyor, ya oynak taşlara takılıyor,  yada ayaklarını göçen yerlerini içine giriyor. Burada uyarı var, yavaş yürüyor deniyor ama vatandaşlar dalgın ve unutkan hızlı bir şekilde geçince düşüyor. Bugün olan olayda da oynak taşlara takılıp düşen genç az daha  başını yere çarpıyordu. Burada daha büyük bir olay olmadan gerekli önlem alınmalı” dediler.

 

Ertan BAYER

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek