Vali Ekici, ziyaret ve programlarına hafta sonunda da devam etti
Satrancın şampiyonları madalyalarını aldı
Öğrenciler Başsavcı ve Savcı oldu
Bayramın keyfini doyasıya çıkardılar
Bu haber 12 Aralık 2019, Perşembe 09:15 tarihinde eklendi. 774 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Minik güreşçiler Bulgaristan’dan dereceyle döndü

Lüleburgaz Gençlik Spor Kulübü’nün güreşçileri, katıldıkları düzenlenen Uluslararası Minikler Serbest Güreş Turnuvası’ndan derecelerle döndü.
Minik güreşçiler Bulgaristan’dan dereceyle döndü  

Bulgaristan’ın Dimitrovgrad kentinde geçtiğimiz günlerde Uluslararası Minikler Serbest Güreş Turnuvası düzenlendi. Turnuvaya Lüleburgaz’ı temsilen katılan Lüleburgaz Gençlik Spor Kulübü’nün güreşçileri birincilik, ikincilik ve üçüncülük elde etti.

Hafta sonu düzenlenen turnuvada 28 kiloda İbrahim Taha Meriç birinci olurken Eymen Yılmaz 35 kiloda 2. Barış Çalışkan 38 kiloda 2. ve Efe Yılmaz 42 kiloda 3. oldu.

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Antrenör Ali Osman Kara, başarılarını devam ettirmek istediklerini ve önlerinde Gorna Oryahovitsa’da düzenlenecek turnuva olduğunu belirtti.

Buğra KAYA

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek