Sevim Ören hayatını kaybetti
RAYFEL Bilim Fuarı başladı
Akım Koleji 2-A sınıfı 23 Nisan’ı coşkulu bir şekilde kutladı
Yaşasın 1 Mayıs Alanlardayız!
Bu haber 11 Aralık 2019, Çarşamba 09:13 tarihinde eklendi. 877 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Minik ellerden dev proje

Lüleburgaz Akım Koleji’nin minik öğrencileri, okul bahçesine sebze-meyve ekerek organik tarım yaptılar.
Minik ellerden dev proje  

Lüleburgaz Akım Koleji kurucusu Mehmet Orhan İşkan önderliğinde 18 Eylül 2019 tarihinde 4-A sınıfı gene kurulu oluşturuldu. Derslerden değil, oyunlarından fedakarlık eden Akım Koleji’nin minik öğrencileri, tüm ilkokulu ve anaokulu öğrencilerinin de yardımları ile okul bahçesine sebze-meyve ekti.

“Organik Tarım Projesi” adıyla gerçekleştirilen projede okul bahçesinde marul, maydanoz, tere, roko, ıspanak, dere otu,  sarımsak ve turp gibi doğal ürünler yetiştirildi.

Yetişen ürünleri kendileri toplayıp velilerine satan öğrenciler, elde ettikleri gelirin tamamını LÖSEV’e bağışladı.

Akım Koleji’nden yapılan açıklamada “ 4-A sınıfımız önderliğinde tüm Akım İlkokulu ve Anaokulu öğrencilerimize yaptıkları bu anlamlı çalışmadan dolayı teşekkür ediyoruz” denildi.

Buğra KAYA

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek