Sevim Ören hayatını kaybetti
RAYFEL Bilim Fuarı başladı
Akım Koleji 2-A sınıfı 23 Nisan’ı coşkulu bir şekilde kutladı
Yaşasın 1 Mayıs Alanlardayız!
Bu haber 03 Aralık 2019, Salı 09:22 tarihinde eklendi. 549 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Vali Bilgin’de Engelliler Günü mesajı

Kırklareli Valisi Osman Bilgin, Engelliler Haftası nedeniyle bir mesaj yayınladı.
Vali Bilgin’de Engelliler Günü mesajı  

Kırklareli Valisi  Osman Bilgin, mesajında, engellilerle ilgilenerek, her bakımdan destek olmanın sosyal devlet anlayışının en önemli ölçü ve gereklerinden olduğunu bildirdi.

Engelli vatandaşların karşılaştıkları hukuki, sosyal ve fiziki engellerin ortadan kaldırılması yönünde çalışmaların hızlanarak devam ettiğini belirten Bilgin, mesajında şunları kaydetti:

"Devletimizle birlikte toplumumuzun her kesiminin gösterdiği ilgi ve duyarlılıkla hız kazanan bu çalışmaların güzel sonuçlarını da art arda görüyoruz. İnanıyorum ki artık engellilerimiz, üreten, bağımsız bireyler olarak, spordan sanata, yönetimden ticarete, sosyal hayatın bütün alanlarında aktif biçimde daha çok yer alacaklardır. Bu konuda toplumsal duyarlılığın ve bilinç düzeyinin artmasına katkıda bulunacağı inancıyla 3 Aralık Dünya Engelliler Günü'nü kutluyor, tüm engelli vatandaşlarımızı sevgiyle selamlıyorum."

A.A.

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek