Sevim Ören hayatını kaybetti
RAYFEL Bilim Fuarı başladı
Akım Koleji 2-A sınıfı 23 Nisan’ı coşkulu bir şekilde kutladı
Yaşasın 1 Mayıs Alanlardayız!
Bu haber 03 Aralık 2019, Salı 09:17 tarihinde eklendi. 751 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

OVACIK KÖYÜNDEYDİK!..

Hiç bir iş gelişi güzel, yani kendi kafamıza göre yapılmamalıdır!..
OVACIK KÖYÜNDEYDİK!..  

Bunun en güzel(kötü) örneğini bugün Ovacık Köyünde de yaşadık.. Köy muhtarlığınca şikayetçi olunan Çiftlik, ticari bir işletme olarak kamuya karşı şartları bir çok konuda yerine getirmiş olsa bile, işi gereği hayvan dışkılarını vahşi şekilde araziye deşarj etmelerinin doğru olmadığını bugün yerinde hep birlikte görmüş olduk..

Tren yolunun hemen yanında kurulmuş olan bu işletmenin atıklarının köyün merasına ve şahıs arazilerine bırakılması son derece hukuksuz bir yöntem olduğu ayrıca tüm katılımcılar tarafından da vurgulandı..

Çevre sorunları siyaset üstü ele alınması ve çözüm bulunması gereken meseleler aslında!.. Ülkemizde kim olursa olsun ve hangi partiden seçilirse seçilsin gereğini mutlaka halktan yana yapmak zorundadır!..

"Sermaye sahipleri artık hiç bir şeyden çekinmiyor" şeklinde düşünenlere karşı, Ovacık halkı olarak, sesimizi en başta çıkarmış ve süreci denetlemiş olsaydık, bugün gördüğümüz şekliyle yaşananlar sorun haline dönüşmezdi!..

Değerli dostlar; Hepimizin ilk görevi gelecek kuşaklara sadece temiz toprak, su ve hava bırakmak olmalıdır.. Bugünkü basın açıklamasında köy halkının ve çevreye duyarlı yurttaşlarımızın meseleye sahip çıkmalarının önemli olduğunu düşünüyorum!.. Özellikle de parti gözetmeksizin katılım gösterilmesi beni mutlu etti.. Ayrıca, Muhtar ve azaların çabaları geleceğe yönelik olarak umut vericiydi.

Bundan sonraki aşamaların çözümleri ise, seçilmişlerin atanmışlarla birlikte ama halk adına ortaya koyacakları mesai sonucunda yaşanacaktır..

Saygılarımla..

TOPRAĞINA ve GELECEĞİNE SAHİP ÇIK!..

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek