Sevim Ören hayatını kaybetti
RAYFEL Bilim Fuarı başladı
Akım Koleji 2-A sınıfı 23 Nisan’ı coşkulu bir şekilde kutladı
Yaşasın 1 Mayıs Alanlardayız!
Bu haber 30 Kasım 2019, Cumartesi 09:28 tarihinde eklendi. 2242 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Öğrenciler 1 yıllık çalışmalarını sergilediler

Lüleburgaz İstiklal İlkokulu 2/C sınıfı öğrencileri 1 yıllık çalışmaları sonucu hazırladıkları koleksiyonları sınıflarında sergilediler.
Öğrenciler 1 yıllık çalışmalarını sergilediler  

İstiklal İlkokulu 2/C sınıfı öğrencileri, öğretmenleri Güzide Özdemir öncülüğünde 1 yıl boyunca hazırladıkları çalışmalarını sınıflarında açtıkları sergiyle sergilediler. Sergi törenle açılırken gerçekleştirilen törene Lüleburgaz İlçe Milli Eğitim Müdürü Nedim Çetin, Şube Müdürü Sibel Hoşten Doğan, Okul Müdürü Hakan Bilinmez, Okul Müdür Yardımcısı Basri Bozkurt, Kırıkköy Okul Müdürü Gürsel Özdemir, sınıf öğretmeni Güzide Özdemir ve öğrenciler katıldı.

Büyük beğeni toplayan sergiyle ilgili açıklamalarda bulunan sınıf öğretmeni Güzide Özdemir, “Öğrencilerimin 1 yıllık çalışmalarını bu sergiyle sergiledik. Veliler ve öğretmenlerin büyük ilgi gösterdiği sergimizin açılışını gerçekleştiren İlçe Milli Eğitim Müdürü Nedim Çetin, Şube Müdürü Sibel Hoşten Doğan, Okul Müdürü Hakan Bilinmez, Okul Müdür Yardımcısı Basri Bozkurt, Kırıkköy Okul Müdürü Gürsel Özdemir, İstiklal İlkokulu Öğretmenleri, Veliler ve öğrencilerime çok teşekkür ediyorum.” ifadelerinde bulundu.

Cüneyt ÜNLÜSOY

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek