Sevim Ören hayatını kaybetti
RAYFEL Bilim Fuarı başladı
Akım Koleji 2-A sınıfı 23 Nisan’ı coşkulu bir şekilde kutladı
Yaşasın 1 Mayıs Alanlardayız!
Bu haber 29 Kasım 2019, Cuma 09:16 tarihinde eklendi. 1683 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Şiir ve müzik dostları buluştu

Trakya Edebiyat ve Sanat Dostları(TESAD) tarafından Umay Çay Evi’nde ‘Güz Buluşması’ ismiyle şiir, müzik ve söyleşi etkinliği düzenlendi.
Şiir ve müzik dostları buluştu  

TESAD Topluluğunun Başkanı Nilgün Yazar ve Celal Çalık’ın yaptığı etkinliğe yaklaşık 50 sanatçı katılım göstererek katkı sundu.  

Etkinliğe son dönemlerde başarılı öyküleriyle gündeme gelen Ahmet Türkay, İbrahim Kamberoğlu, Ozan Şeref Öztürk, Veli Eken, İremcik Dergisi Sahibi Şair İsmail Sezgin, Bakırköylü Sanatçılar Derneği Başkanı(BASAD) Gülşen Musa Şenderin, Kırklareli Kültür Sanat ve Edebiyat Derneği(KIRKSEDER) şairleri, TESAD’ın tüm şairleri, Edirne Ozan Ağacı şairleri, Babaeski, Muratlı, Çorlu ilçelerinden ve Tekirdağ’dan birçok şair katılım sağladı.

Daha önce Tekirdağ’da kültürel faaliyetlerde bulunan ve bir süredir Lüleburgaz’da da etkinliklerde bulunan topluluk üyesi Celal Çalık “ Lüleburgaz’da bulunduğumuz kısa süre içerisinde böyle bir topluluk oluşturduk ve bugün güzel bir etkinlik gerçekleştirdik. Kısa süre içerisinde hızla büyüdük ve müzik ile şiir bizi bir araya getirdi. Katılım sağlayan, etkinliğimize katkı sunan herkese çok teşekkür ederiz” dedi.

Buğra KAYA

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek