Kırklareli Valisi Ekici'den Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı mesajı
Milli Mücadele 105 yaşında
Güçlü Tarım, çiftçinin sorunlarını anlattı
Cavit Dedeoğlu hayatını kaybetti
Bu haber 28 Kasım 2019, Perşembe 09:17 tarihinde eklendi. 649 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Başkan Gerenli AB Bölgesel İşbirliği Toplantısına katıldı

Lüleburgaz Belediye Başkanı Murat Gerenli, 27 Kasım 2019 Çarşamba günü Edirne’nin ev sahipliğinde gerçekleşen Avrupa Birliği Bölgesel İşbirliği Komitesi Toplantısı’na katıldı.
Başkan Gerenli AB Bölgesel İşbirliği Toplantısına katıldı  

Edirne Belediyesi  ve Türkiye Belediyeler Birliği tarafından 26-27 Kasım 2019 tarihlerinde  Avrupa Birliği bünyesinde yerel ve bölgesel yönetimlerini temsil etmek amacıyla Avrupa Birliği Bölgesel İşbirliği Komitesi Toplantısı düzenlendi.

Avrupa Birliği Bölgeler Komitesi Başkanı Karl-Heinz Lambertz, ilk defa Türkiye’ye gelerek toplantıya katıldı.. Dışişleri Bakan Yardımcısı Büyükelçi Faruk Kaymakçı da toplantıya katılarak bir konuşma yaptı.

Lüleburgaz Belediye Başkanı Murat Gerenli, Babaeski Belediye Başkanı Abdullah Hacı, Vize Belediye Başkanı Ercan Özalp ve Kaynarca Belediye Başkanı Serdar Türker de, Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan’ın davetiyle toplantıya katıldı.

Buğra KAYA

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek