HEM Sergisi’nde duygusal anlar
CEVİZ İÇİ TEZGAHTA YERİNİ ALDI
Grup Burgaz’dan muhteşem konser
Bu haber 27 Kasım 2019, Çarşamba 09:30 tarihinde eklendi. 1803 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Vali Bilgin’den Kocasinan İlkokulu’na ziyaret

Kırklareli Valisi Osman Bilgin, 25 Kasım Pazartesi günü Lüleburgaz Kocasinan İlkokulu’nu ziyaret ederek öğretmenlerin öğretmenler gününü kutladı.
Vali Bilgin’den Kocasinan İlkokulu’na ziyaret  

Vali Osman Bilgin, Lüleburgaz Kaymakamı Mustafa Kaya, İlçe Emniyet Müdürü Ali Koca, İlçe Milli Eğitim Müdürü Nedim Çetin, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Ömür Gökmen ve İl Özel İdare Genel Sekreteri Bilal Kuşoğlu ile birlikte Lüleburgaz Kocasinan İlkokulu’nu ziyaret etti.

Ziyaret kapsamında öğretmenlerle bir araya gelen Vali Bilgin, tüm öğretmenlere karanfil dağıtarak öğretmenler gününü kutladı. Öğretmenlik mesleğinin çok önemli bir görev olduğunu ve geleceğin beyinlerini yetiştirdiklerini belirten Vali Osman Bilgin, öğretmenlere çalışmalarında başarılar diledi.

Vali, daha sonra öğrencilerle de bir araya gelerek 1 haftalık aranın ardından tekrar derslerine başlayan öğrencilere iyi dersler diledi ve onlarla hatıra fotoğrafı çektirdi.

Cüneyt ÜNLÜSOY

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek