Kırklareli Valisi Ekici'den Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı mesajı
Milli Mücadele 105 yaşında
Güçlü Tarım, çiftçinin sorunlarını anlattı
Cavit Dedeoğlu hayatını kaybetti
Bu haber 26 Kasım 2019, Salı 09:19 tarihinde eklendi. 695 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Kırklarelispor zorlu deplasmandan 1 puan ile döndü

TFF 2.Lig Beyaz Grupta mücadele eden temsilcimiz GMG Kırklarelispor, zorlu Afjet Afyonspor deplasmanında son dakikalarda attığı golle 1 puanı aldı.
Kırklarelispor zorlu deplasmandan 1 puan ile döndü  

Afyon Zafer Stadyumunda 24 Kasım Pazar günü saat 13.30’da Afyonspor ile Kırklarelispor 14.hafta maçında bir araya geldiler. Kırklarelispor mücadeleye İbrahim Demir, Enis Çeliksu, Serkan Sözmen, İbrahim Sürgülü,  Müslüm Aydoğan, Emre Keleşoğlu, Emre Balkı, Yüksel Şişman, Malik Karaahmet, Caner Koca ve Mert Sinan Pekesen ilk 11’i ile başladı.

Kıran kırana bir mücadeleye sahne olan karşılaşmada 40 dakikada 3 tane sarı kart çıkarken, 42.dakikada ev sahibi Afyonspor Kaan Baysal’ın attığı golle 1-0 öne geçerken ilk devrede bu sonuçla sona erdi.

İkinci devreye çok hızlı başlayan Kırklarelispor 46.dakikada Malik Karaahmet ile skoru eşitliğe getirdi. Bu golden 7 dakika sonra 53.dakikada Afyonspor futbolcusu Aykut Çift takımını 2.golünü kaydederken skor 2-1’e geldi. Bu golden sonra beraberlik için baskısını arttıran Kırklarelispor, aradığı golü 85.dakikada buldu. Sahneye bir kez daha çıkan Malik Karaahmet maçın skorunu belirledi. (2-2)

Zorlu deplasmandan 1 puan ile dönmeyi başaran Kırklarelispor ligdeki puanını 17’ye yükseltirken 13.sıraya kadar geriledi. Yeşil Beyazlı takım 15.hafta karşılaşmasında sahasında lider Manisaspor ile karşı karşıya gelecek.

Cüneyt ÜNLÜSOY

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek