Vali Ekici, ziyaret ve programlarına hafta sonunda da devam etti
Satrancın şampiyonları madalyalarını aldı
Öğrenciler Başsavcı ve Savcı oldu
Bayramın keyfini doyasıya çıkardılar
Bu haber 25 Kasım 2019, Pazartesi 09:18 tarihinde eklendi. 1873 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

7 Kocalı Hürmüz sahnelenecek

Lüleburgaz Belediyesi Kent Oyuncuları tarafından 25-26 Kasım 2019 tarihlerinde 7 Kocalı Hürmüz oyunu sahnelenecek.
7 Kocalı Hürmüz sahnelenecek  

Daha önce Kent Oyuncuları tarafından Lüleburgaz’da birçok kez sahneye konulan 7 Kocalı Hürmüz oyunu yeniden sahnelenecek.  Lüleburgaz Belediyesi Kültür Sanat Etkinlikleri kapsamında Aşkiye Neşet Çal Sahnesi’nde saat 20.00’da oynanacak oyun 2 bölümden oluşuyor.

Budak Çal’ın yöneteceği oyunun dansları Güliz Mert Sezgin Dans Topluluğu, dekoru Budak Çal ve Çağrı Durmaz, efektleri Serkan Ölmez ve ışık düzenlemesi Tolga Temel ile Erdoğan Anıl Tekin tarafından gerçekleşecek.

Lüleburgaz Kent Oyuncuları Sermin Şişman, Binnur Dinç, Süden Sönmez, Özgür Emek, Yavuz Avcı, Timur Cankar, Hüseyin Ata, Nihal Akın, Sedah Demirel, Erdinç Berkay, Burak Zorer, Zülküf Pıtırlı, Cem Güler, Bahar Kurtel, Fatma Berkay, İbrahim Tezan, Ali Soykan ve Arzu Gezici’den oluşuyor.

Buğra KAYA

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek