Vali sporcuları misafir etti
En fazla trafik kazası Temmuz ayında oluyor
Recep Çotuk’tan gazetemize açıklama
Lüleburgaz Devlet Hastanesi’nden Hürfikir’e ziyaret
Bu haber 25 Kasım 2019, Pazartesi 09:17 tarihinde eklendi. 747 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Başkan Aziz Üstünalp; “Pazartesi toplantıları sürecek”

Lüleburgaz’da yayınlanan bir yerel gazetede önceki gün yer alan “CHP’de halk toplantıları kaldırıldı” haberi ile CHP Lüleburgaz İlçe Başkanı Aziz Üstünalp açıklama yaptı.
 Başkan Aziz Üstünalp;  “Pazartesi toplantıları sürecek”  

Başkan Üstünalp açıklamasında; “Ben gazeteye böyle  bir açıklama yapmadım. CHP Lüleburgaz İlçe Örgütü’nde Pazartesi toplantıları devam edecek. Parti içi eleştiriler basın önünde değil ilçe danışma kurulu toplantılarında yapılacak” dedi.

 

CHP’nin Lüleburgaz’da ki Pazartesi toplantılarının yıllardan beri devam ettiğini de belirten CHP Lüleburgaz İlçe Başkanı Azizi Üstünalp; “CHP’de  halk  toplantılarının  Lüleburgaz’ın Pazarının Pazartesi günü kurulduğunu için  Pazartesi günü yapılmaya başlandı.  Bu ilçemizde de böyledir. Kırklareli Merkez’de Çarşamba, Babaeski’de Perşembe, Pınarhisar’da Cumartesi günü halk toplantısı yapılıyor. Çünkü bugünlerde köylülerde bu içlere gelir ve köylerde, beldelerdeki sorunları bizimle paylaşır bizlerde ilgili makamlara iletiriz. Ancak son yıllarda halk toplantıları parti üyelerinin eleştirme değil birbirine saldırma toplantısına dönünce parti ülke genelinde bu toplantılara çeki düzen verme kararı almış. Bizde ya basına kapalı yapacaktık ya da parti için eleştirileri kaldıracaktık. Biz CHP Lüleburgaz İlçe Örgütü olarak basına kapatmayı değil parti içi eleştirileri ilçe danışma kurulu toplantılarında yapmayı tercih ettik. Bizden sonraki yönetim ne yapar onu bilememiz. Pazartesi toplantıları kalkıyor haberi yanlış.  Pazartesi toplantıları kalkmayacak. İlk Pazartesi toplantımızda 2 Aralık 2019 Pazartesi günü olacak” dedi.

 

Ertan BAYER

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek