Kırklareli Valisi Ekici'den Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı mesajı
Milli Mücadele 105 yaşında
Güçlü Tarım, çiftçinin sorunlarını anlattı
Cavit Dedeoğlu hayatını kaybetti
Bu haber 15 Kasım 2019, Cuma 09:29 tarihinde eklendi. 764 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Kırklarelispor’un konuğu Tarsus İdman Yurdu

TFF 2.Lig Beyaz Grupta mücadele eden temsilcimiz Kırklarelispor, sahasında Tarsus İdman Yurdu’nu konuk edecek.
Kırklarelispor’un konuğu Tarsus İdman Yurdu  

Kırklareli Atatürk Stadyumunda 17 Kasım Pazar günü saat 13.30’da ligin 13.hafta mücadelesinde Kırklarelispor ile Tarsus İdman Yurdu karşı karşıya geliyor. Karşılaşmayı Onur Bingöl yönetecek. Bingöl’ün Yardımcıları Çağlar Mehmet Uludağ ve Cengizhan Öztürk olurken, Tuna Tuncer dördüncü hakem olarak görev yapacak. Karşılaşmada Gözlemci olarak ise Mahmut Koca yer alacak.

Geçtiğimiz hafta uzun bir aranın ardından deplasmanda galip gelen Kırklarelispor, sahasında da 3 puanı alarak yükselişini devam ettirmek istiyor. Ligde çıktığı 12 karşılaşmada şuana kadar 3 galibiyet 4 beraberlikle 13 puan toplayan Yeşil Beyazlı ekip, gol yollarında ise etkisiz kaldı. Kırklarelispor 12 karşılaşmada attığı 8 gol ile ligin en az gol atan ikinci takımı olurken, kalesinde de 18 gol gördü.

Cüneyt ÜNLÜSOY

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek