Vali sporcuları misafir etti
En fazla trafik kazası Temmuz ayında oluyor
Recep Çotuk’tan gazetemize açıklama
Lüleburgaz Devlet Hastanesi’nden Hürfikir’e ziyaret
Bu haber 11 Kasım 2019, Pazartesi 09:16 tarihinde eklendi. 1163 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

CHP’de delege seçimleri başladı

CHP İlçe Başkanlığı’nın delege seçimleri 8 Kasım 2019 Cuma günü Sarımsaklı Mahallesi ile başladı.
CHP’de delege seçimleri başladı  

CHP Lüleburgaz İlçe Başkanlığı’nın delege seçimleri Lüleburgaz’ın Kurtuluş Günü olan 8 Kasım’da Sarımsaklı Mahallesi ile başladı. Sarımsaklı’da seçim sonucunda bir üye doğal olarak delege seçildi. 9 Kasım 2019 Cumartesi günü ise Durak Mahallesi’nin seçimleri gerçekleşti. Durak Mahallesi’nden 83 üyenin katılımıyla gerçekleşen seçimde 6 üye delege olarak seçildi.

11 Kasım 2019 Pazartesi günü(bugün) Sevgi Mahallesi ve Yılmaz Mahallesi’nin seçimi gerçekleşecek.

Seçimlerin başlamasıyla ilgili konuşan CHP Lüleburgaz İlçe Başkanı Aziz Üstünalp “Daha önce ilan ettiğimiz seçim takvimi uygulanarak delege seçimlerini gerçekleştireceğiz. Üçte bir katılım oranı sağlanması gerekiyor. Eğer gerekli katılım sağlanmazsa seçimler aynı gün üçte bir çoğunluğa bakılmaksızın gerçekleşecek. Seçimler 1 Aralık Pazar günü Yeni Mahalle, Umurca ve Sakızköy yapılacak delege seçimleriyle sona erecek. 6 bin 312 üyemiz 400 delege seçecek. 4 belediye başkanımızın da katılımıyla toplam 404 delegeyle 29 Aralık günü ilçe kongremizi gerçekleştireceğiz. Bu sene tüzükte yapılan değişiklikle ön seçim delegesi seçilemiyor. İlçe yönetimi ile birlikte il yönetimini seçecek 203 delege seçilecek. Bunda kadın ve gençlik kontenjanları da uygulanacak” dedi.

Buğra KAYA

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek