Kırklareli Valisi Ekici'den Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı mesajı
Milli Mücadele 105 yaşında
Güçlü Tarım, çiftçinin sorunlarını anlattı
Cavit Dedeoğlu hayatını kaybetti
Bu haber 08 Kasım 2019, Cuma 09:17 tarihinde eklendi. 884 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Lüleburgazspor’un hocasından Gerenli’ye ziyaret

Lüleburgazspor’un genç Teknik Direktörü Doğukan Güçlü Yorulmaz, 6 Kasım 2019 Çarşamba günü Lüleburgaz Belediye Başkanı Murat Gerenli’yi ziyaret etti.
Lüleburgazspor’un hocasından Gerenli’ye ziyaret  

Yaklaşık 3 hafta önce Lüleburgazspor’un teknik direktörlük görevini üstlenen ve Lüleburgazspor’a ivme yakalatan genç teknik direktör Doğukan Güçlü Yorulmaz, Lüleburgaz Belediye Başkanı Murat Gerenli’yi makamında ziyaret etti.

Gerçekleşen görüşmede Lüleburgazspor’un yeni teknik direktörü Doğukan Güçlü Yorulmaz, Lüleburgazspor’un kendisi için önemini belirtti. Lüleburgazspor’un daha iyi bir konumda olması için mücadele verdiklerini ve çalışmaları sonucunda bunu başaracaklarına inandığını söyleyen Doğukan Güçlü Yorulmaz, Başkan Gerenli’den Lüleburgazspor için destek istedi.

Murat Gerenli de Lüleburgazspor için ellerinden geleni yapacaklarını belirterek Doğukan Güçlü Yorulmaz’a teşekkür etti.

Buğra KAYA

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek