Vali sporcuları misafir etti
En fazla trafik kazası Temmuz ayında oluyor
Recep Çotuk’tan gazetemize açıklama
Lüleburgaz Devlet Hastanesi’nden Hürfikir’e ziyaret
Bu haber 29 Ekim 2019, Salı 09:30 tarihinde eklendi. 1770 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Avukat Devrim Gündüz adaylığını açıkladı

CHP Lüleburgaz İlçe Başkanlığı’nda Aralık ayının ikinci haftasında yapılacak olan İlçe Başkanlığı seçimleri ile ilgili olarak CHP Lüleburgaz İlçe parti binasında adaylığını açıklayan ilk isim Avukat Devrim Gündüz oldu.
Avukat Devrim Gündüz adaylığını açıkladı  

Dün yapılan Pazartesi toplantısında kürsüye çıkan Avukat Devrim Gündüz 18 yaşında CHP’ye üye olduğunu belirterek şu açıklamayı yaptı; “Ben Avukat Devrim Gündüz. 1987 yılında Lüleburgaz’da doğdum. Sırası ile Atatürk İlkokulu, Lüleburgaz Ticaret ve Sanayi Odası Ortaokulu, Lüleburgaz Lisesi ve  İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nden mezun olduktan sonra Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti 28. Tümen Komutanlığı’nda Yedek Subay olarak askerlik görevimi tamamdım. 2011 yılından beri Lüleburgaz’da serbest avukatlık yapmaktayım. Evliyim. 18 yaşında üyesi olmaktan onur duyduğumu Cumhuriyet Halk  Partisi’nde İl Delegeliği, İl Disiplin Kurulu Başkan Yardımcılığı,  İl Disiplin Kurulu Başkanlığı,  Hukuk ve Seçim İşleri’nden Sorumlu İl Başkan Yardımcılığı büyük bir heyecan ve onurla yaptım.  Türkiye Cumhuriyeti’ni kuran Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün “Efendiler Yarın Cumhuriyeti ilan edeceğiz” dediği bugünde aynı kararlılık ve azimle Cumhuriyet ve Demokrasi mücadelemizi bir adım daha ileriye taşımak için sizlere onan inancımla  Cumhuriyet Halk Partisi Lüleburgaz ilçe başkanı adaylığımı açıklıyorum” dedi.

 

Konuşmasının ardından partililerden büyük bir alkış alan Avukat Devrim Gündüz daha sonra parti binasında tebrikleri kabul etti. Konuşmanın ardından Pazartesi toplantısı devam etti.

Ertan BAYER

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek