Topçu Baba Derneği’nden CHP Genel Başkanı Özgür Özel’e ziyaret
KTSO’dan Milletvekili Sarıçam’a ziyaret
SEÇİM BİTTİ YANKILARI SÜRÜYOR
Bu haber 21 Ekim 2019, Pazartesi 09:20 tarihinde eklendi. 792 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Belediye Meclis Üyeleri Mevzuat toplantısına katıldı

Lüleburgaz Belediyesi’nin CHP’li Belediye Meclis Üyeleri 15-16-17-18 Ekim 2019 tarihlerinde Muğla’nın Bodrum İlçesi’nde bulunan turistik Gümbet’te düzenlenen Mevzuat toplantısına katıldı.
Belediye Meclis Üyeleri  Mevzuat toplantısına katıldı  

Türkiye Belediyeler Birliği ve Trakya Kent Belediyeler Birliği tarafından düzenlenen Mevzuat Toplantısı’na Lüleburgaz Belediye Meclis Üyeleri Burcu Sabancılar, Gülcan Ayışığı, Aysun Dedeoğlu, Günsel Solak, Oğuz Kaan Kozar, Darcan Yılmazoğlu, Metin Özkan ve Fuat Baldırlı katıldı.

 

Lüleburgaz Belediye Meclis Üyeleri gündüz değişen mevzular hakında yapılan toplantılara katılırken gece de Bodrum’un tarihi ve turistik yerlerini gezdi.

 

Ertan BAYER

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek