Kırklareli Valisi Ekici'den Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı mesajı
Milli Mücadele 105 yaşında
Güçlü Tarım, çiftçinin sorunlarını anlattı
Cavit Dedeoğlu hayatını kaybetti
Bu haber 21 Ekim 2019, Pazartesi 09:11 tarihinde eklendi. 719 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Filika Medya’dan Başkan Gerenlİ’ye ziyaret

Lüleburgaz’da faaliyet gösteren ve ‘Trakya Ödülleri’ ödül törenini organize eden Filika Medya Organizasyon şirketi kurucusu Dilek Çakır, 17 Ekim 2019 Perşembe günü Lüleburgaz Belediye Başkanı Murat Gerenli’yi makamında ziyaret etti.
Filika Medya’dan Başkan Gerenlİ’ye ziyaret  

Trakya’da yeni bir projeye imza atacaklarını ve 3.projeleri olacağını belirten Dilek Çakır, projelerine destek verdiği için Lüleburgaz Belediye Başkanı Murat Gerenli’ye teşekkür etti.

Ziyareti ve projeleriyle ilgili açıklamalarda bulunan Dilek Çakır “Proje aşamasında olan ve komisyonunu oluşturacağım başta Kırklareli il ve ilçelerini kapsayacak turizmin canlanması, ikili ilişkileri kuvvetlendirecek, esnafın ve ticaretin kalkınmasını hedef alınan, kültür ve sanat kenti Lüleburgaz’da proje öncesi ve sonrası sonuçların istatistiksel verilerle gösterilebileceği ve başarı ivmesinin yükselmesi ümit edilerek oluşacak. Uluslararası projede destek olan ve olacak herkese şimdiden teşekkürlerimi sunarım” dedi.

Buğra KAYA

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek