Sevim Ören hayatını kaybetti
RAYFEL Bilim Fuarı başladı
Akım Koleji 2-A sınıfı 23 Nisan’ı coşkulu bir şekilde kutladı
Yaşasın 1 Mayıs Alanlardayız!
Bu haber 17 Ekim 2019, Perşembe 09:09 tarihinde eklendi. 833 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Muhtarlar Günü programı belli oldu

Lüleburgaz’da 19 Ekim Muhtarlar Günü olması dolayısıyla kutlama programı düzenlenecek.
Muhtarlar Günü programı belli oldu  

Lüleburgaz Kaymakamlığı ile Lüleburgaz Köy ve Mahalle İdareleri Muhtarlar Derneği tarafından Muhtarlar Günü olması dolayısıyla 19 Ekim 2019 Cumartesi günü kutlama programı düzenlenecek.

Tören Alanı’nda saat 11.30’da Lüleburgaz Köy ve Mahalle İdareleri Muhtarlar Derneği çelenginin sunulmasıyla başlayacak program, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla devam edecek.

Günün anlam ve önemini belirten konuşmaların yapılmasının ardından şiirler okunacak. Program halk oyunları gösterisiyle sona erecek.

Havanın yağışlı olması durumunda program Aşkiye Neşet Çal Salonu’nda gerçekleştirilecek.

Muhtarlar Günüyle ilgili açıklamalarda bulunan Lüleburgaz Köy ve Mahalle İdareleri Muhtarlar Derneği Yavuz İşçioğlu “ Muhtarlar demokrasinin temel taşıdır. Vatandaşa hizmet etmek için görev başındadır. Muhtarlar Gününde her yıl olduğu gibi köy ve mahalle muhtarlarımızla bir araya gelecek ve bu özel günü coşku içinde kutlayacağız” dedi.

Buğra KAYA

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek