Sevim Ören hayatını kaybetti
RAYFEL Bilim Fuarı başladı
Akım Koleji 2-A sınıfı 23 Nisan’ı coşkulu bir şekilde kutladı
Yaşasın 1 Mayıs Alanlardayız!
Bu haber 15 Ekim 2019, Salı 09:06 tarihinde eklendi. 701 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Lüleburgazspor galibiyete hasret

Bölgesel Amatör Lig 11.Grup’ta mücadele eden Lüleburgazspor, Ortaköyspor’a 4-1 yenilerek galibiyet hasretini sürdürdü.
Lüleburgazspor galibiyete hasret  

2019-2020 sezonunda Bölgesel Amatör Lig’de(BAL) 11.grupta mücadele eden temsilcimiz Lüleburgazspor, ligin 4. hafta mücadelesinde Ortaköyspor’a konuk oldu.  Lüleburgazspor, ligin güçlü ekibine karşı verdiği mücadeleden 4-1‘lik skorla mağlup ayrıldı.

Ortaköyspor, 25. ve 32. dakikada Emre’nin attığı gollerle oyunun üstünlüğünü eline geçirdi. İkinci yarıda da üstünlüğünü koruyan Ortaköyspor, 54. dakikada Samet’in attığı golle farkı 3’e çıkardı.

57. dakikada Deniz’in golüyle skoru 3-1’e getiren Lüleburgazspor, Ortaköyspor’da Samet’in 65.dakikada attığı gole engel olamadı ve maçtan 4-1 yenik ayrıldı.

Bu skorla Lüleburgazspor, çıktığı 4. maçında da galibiyet yüzü göremedi. Lülebrgazspor, 1 puanla puan tablosunda 13.sırada bulunuyor.

Haber Buğra KAYA Fotoğraf Ortaköyspor

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek