Lüleburgaz girişinde TIR devrildi
CHP Haftalık halk toplantısı gerçekleşti
Lüleburgaz’da Gençlik Parkı artık cıvıl cıvıl!
Armando’da Yaz indirimleri başladı
Bu haber 15 Ekim 2019, Salı 09:05 tarihinde eklendi. 1025 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Lüleburgaz merkez Trakya’yı gezsin herkes

Lüleburgaz Belediye Başkanı Doktor Murat Gerenli’nin eşi Eczacı Aysu Gerenli’nin üniversite arkadaşlarının da aralarında bulunduğu yaklaşık 70 kişilik ailelerden grup Cuma günü Lüleburgaz’a geldi.
Lüleburgaz merkez  Trakya’yı gezsin herkes  

Kendi masraflarını kendi çeken grup Lüleburgaz’ı merkez yapıp Kırklareli, Edirne Ve Tekirdağ’ı gezdi aralarında tur operatörlerinin de bulunduğu gruba Kırklareli ziyaretlerine Lüleburgaz Belediye Başkanı Murat Gerenli ve eşi Aysu Gerenli eşlik etti.

 

Başkan Gerenli, Pazar günü de sabah saat 09.00’da itibaren saat 15.00’e kadar ekibi tur operatörü gibi gezdirerek Lüleburgaz Sokullu Camii ve külliyesi,  Lüleburgaz Belediye Meclis Salonu, Dereboyundaki tarihi surları, Gençlik Parkı’nı ve Akademileri’ni gezdirdi.

 

Geziye katılan tur operatörleri en geç yılbaşından itibaren Trakya’ya özel turlar yapacaklarını ve konaklamayı Lüleburgaz’da gerçekleştirmeyi planladıklarını söyledi.

 

Lüleburgaz Belediye Başkanı Murat Gerenli ve eşi Aysu Gerenli’de; “Ziyaret eden kişiler Trakya’yı çok beğendiler. Lüleburgaz’ın da Trakya’nın tam ortasında olduğunu bu nedenle Trakya turlarını Lüleburgaz merkezli yapacaklarını söylediler. Bu turlara katılan Lüleburgaz’a katkısı minimum olarak Lüleburgaz’da konaklama ve akşam yemeğini bizim esnafımızda yemek olacak. Bu da Lüleburgaz esnafına artı olacak” dedi.

 

Pazar günü sabahı da Lüleburgaz Belediye Başkanı Murat Gerenli’yi ekibi gezdirirken görenler bu tabloyu esprili bir şekilde; “Başkan tur operatörü gibi çalışıyor. Hafta içi belediyede hafta sonu da turist gezdiriyor.” yorumladılar. 

 

Ertan BAYER  

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek