Sevim Ören hayatını kaybetti
RAYFEL Bilim Fuarı başladı
Akım Koleji 2-A sınıfı 23 Nisan’ı coşkulu bir şekilde kutladı
Yaşasın 1 Mayıs Alanlardayız!
Bu haber 12 Ekim 2019, Cumartesi 09:29 tarihinde eklendi. 695 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Edirne Caddesi’nde yol çalışmaları sürüyor

Lüleburgaz Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından Yılmaz Mahallesi Edirne Caddesi’nde gerçekleştirilen yol yapım çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.
Edirne Caddesi’nde yol çalışmaları sürüyor  

Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından PTT önünden başlayarak Lüleburgaz Hamamına kadar olan yol yapımına başlamış fakat yağmurlu hava nedeniyle çalışmalar kısa bir süreliğine durmuştu. Yol yapım çalışmaları dün kaldığı yerden devam etti.

Çalışmalar kapsamında Çeşme Meydanından PTT önüne kadar olan kısım daha önce yapılmış, ayrıca Karpa Market önündeki kaldırım yenilenmişti. Karpa Market’in karşısında bulunan kaldırımlarda sökülerek yakın zamanda yeni görünümüne kavuşacak. Daha sonrada asfalt dökme işlemine başlanacak. Hamamın yakınına kadar yapılacak olan çalışmalar sona erdiğinde 3.kısım çalışmalara başlanacak. Buradan da Kadı Ali Camii önüne kadar çalışmalar yapılacak.

Araçlar kaldırıma paralel park edecek

Çalışmalar tamamlandığında daha önce kaldırıma dik olarak park eden araçlar kaldırıma paralel olarak park etmek durumunda kalacak. Büyük bir otopark sorunu çeken Lüleburgaz’da bu durumun büyük bir sorun yaratacağını savunan vatandaşlar Belediye’nin otopark temin etmesi gerektiğini de belirttiler.

Cüneyt ÜNLÜSOY

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek