Sevim Ören hayatını kaybetti
RAYFEL Bilim Fuarı başladı
Akım Koleji 2-A sınıfı 23 Nisan’ı coşkulu bir şekilde kutladı
Yaşasın 1 Mayıs Alanlardayız!
Bu haber 10 Ekim 2019, Perşembe 09:11 tarihinde eklendi. 1072 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Lüleburgazspor’da Hasan Al ile yollar ayrıldı

Lüleburgazspor’da sezon başında Teknik Direktörlük görevine getirilen Hasan Al’ın antrenmanda futbolcularla yaptığı ve basına yansıyan açıklamasının ardından kulüp yönetimi tarafından görevine son verildi.
Lüleburgazspor’da Hasan Al ile  yollar ayrıldı  

 Lüleburgazspor Kulübü Başkanı Kenan Var Teknik Direktör Hasan Al’ın yolların ayrılmasının gerekçelerini anlattığı açıklamasında “Açıklamaları duydum ve esefle karşıladım. Ben size 5 veya 6 futbolcu almanızı önerdim, söyledim. Siz bize 10 tane futbolcu getirdiniz. Gördüğüm üzere futbolcuların 5 tanesini beğenmedim.  İlk etapta 4 futbolcunun gitmesini önerdim, siz bu futbolculardan 3 tanesini gönderdiniz. Ben size futbolcuların yetersiz olduğunu söyledim, siz bana 6 hafta sonra topçuları görün dediniz. 3 futbolcuyu gönderdikten sonra 2 haftadan beri oynatmadığınız, Çerkezköy maçında koydunuz. İki takımın en iyisiydi. Bunun için Çerkezköyspor maçından sonra gitmesini istediğim 59 nolu Kadir Çağlar ve 17 nolu Cihan Kasımoğlu’nu göndermenizi istedim. Kulüp Müdürü aracılığıyla size tebliğ ettim. Siz de hiçbir oyuncunun gitmeyeceği yönünde açıklama yaptınız. 8 Ekim 2019 tarihinde statta açıklama yapmışsınız. Önümüzün açılması için sizin görevinize son veriyorum. Cihan Kasımoğlu ve Kadir Çağlar’ın takımdan ayrılmasını istiyorum. Bundan sonraki hayatınızda sizlere başarılı ve sağlıklı günler dilerim “ dedi.

Buğra KAYA

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek