Kırklareli Valisi Ekici'den Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı mesajı
Milli Mücadele 105 yaşında
Güçlü Tarım, çiftçinin sorunlarını anlattı
Cavit Dedeoğlu hayatını kaybetti
Bu haber 10 Ekim 2019, Perşembe 09:10 tarihinde eklendi. 686 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Başkan Gerenli’den Kent Konseyi’ne davet

Lüleburgaz Kent Konseyi Başkanı Binnur Dinç, Kent Konseyi Yürütme Kurulu Üyeleri ve Çalışma Grupları, Lüleburgaz Belediye Başkanı Murat Gerenli’nin davetiyle 7 Ekim 2019 Pazartesi günü Pirgasi Meyhanesi’nde buluştu.
Başkan Gerenli’den Kent Konseyi’ne davet  

Pirgasi Meyhanesi’nde gerçekleşen buluşmada Kent Konseylerinin demokrasinin işleyişi açısından önemine değinildi.   Kent Konseyi temsilcileri hedeflerini ve projelerini Lüleburgaz Belediye başkanı Murat Gerenli, Belediye başkan Yardımcısı Leyla Güncer ve daire müdürlerine anlattı.

Başkan Gerenli’ye teşekkürlerini ileten Lüleburgaz Kent Konseyi Başkanı Binnur Dinç “Belediye Başkanımız Sayın Murat Gerenli’ye nazik davetleri için şahsım, Kent Konseyi Yürütme Kurulumuz, meclislerimiz ve çalışma gruplarımız adına çok teşekkür ederim. Yürütmemiz meclis ve çalışma gruplarımızın başkanlarıyla davete icabet ettik. Demokrasinin iyi işlemesi Kent Konseylerinin verimli çalışmasıyla doğru orantılıdır. Biz kendimizi anlattık, yeni Kent Konseyi oluşumunu, hedeflerimizi, projelerimizi anlattık ve ortak akılda paydaşlık sözlerimizi verdik” dedi.

Buğra KAYA

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek