Sevim Ören hayatını kaybetti
RAYFEL Bilim Fuarı başladı
Akım Koleji 2-A sınıfı 23 Nisan’ı coşkulu bir şekilde kutladı
Yaşasın 1 Mayıs Alanlardayız!
Bu haber 09 Ekim 2019, Çarşamba 09:21 tarihinde eklendi. 1515 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

İYİ Parti Girgin yönetiminde ilk defa toplandı

İYİ Parti Lüleburgaz İlçe Teşkilatı, İlçe Başkanlığına geçtiğimiz günlerde ataması yapılan Ali Girgin Başkanlığında 7 Ekim Pazartesi akşamı saat 20.00’da gerçekleştirildi.
İYİ Parti Girgin yönetiminde ilk defa toplandı  

Geçtiğimiz hafta Sibel Pişkin’in yerine İyi Parti Lüleburgaz İlçe Başkanı olarak göreve gelen Ali Girgin, partili üyelerle ilk toplantısını gerçekleştirdi. Toplantıya 31 Mart 2019 seçimlerinde Lüleburgaz Belediye Başkan Adayı Mustafa Kalecik, İl Genel Meclis Üyesi Soner Arslan, Belediye Meclis Üyesi Adayları Savaş Girgin, Mert Kırpar, Gökhan Gökçer, İYİ Parti İlçe Gençlik Kolları Başkanı Atakan Gülmez ve çok sayıda partili üye katıldı.

İlçe Başkanı Ali Girgin, henüz ilçe yönetiminin kurulmadığını belirttiği toplantıda bu hafta içinde ilçe yönetiminin açıklanacağını söyledi. Girgin, 13 Ekim Pazar günü İYİ Parti Teşkilat Başkanı Koray Aydın’ın Kırklareli’ne yapacağı ziyarete ilçe yönetimi olarak tam kadro gideceklerini söyledi.

İlçe Başkanı Girgin, toplantının ardından gazetemize yaptığı açıklamada “İlk günkü heyecanımızla partimiz daha iyi yerlere gelsin diye göreve hazırız. İlçe Başkanlığı bir bayrak yarışı gibidir. Sırası her gelen daha ileri taşımak için çalışır. Bizde yeni işler yapmak için hazırız ve istekliyiz. Genç bir ilçe başkanı olarak partimizi gençlerle birlikte daha ileriye taşıyacağız ve çok çalışarak Lüleburgaz’da yaşayan herkese bu şehir için çok iş yapacağımızı göstererek bir dahaki seçimlerde Belediye Başkanı, Meclis Üyeleri, İl Genel Meclis Üyeleri çıkaracağımıza yürekten inanıyoruz. Önümüzdeki günlerde yaptığımız işlerle adımızı bol bol duyuracağız.” ifadelerinde bulundu.

Girgin, son olarak İYİ Parti’nin Türkiye genelinde düzenlenen üyelik kampanyasına da değinerek, tüm Lüleburgazlıları ve İYİ Parti’ye gönül veren herkesi partiye üye olmaya davet etti.

Cüneyt ÜNLÜSOY

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek