Vali sporcuları misafir etti
En fazla trafik kazası Temmuz ayında oluyor
Recep Çotuk’tan gazetemize açıklama
Lüleburgaz Devlet Hastanesi’nden Hürfikir’e ziyaret
Bu haber 11 Aralık 2012, Salı 09:44 tarihinde eklendi. 962 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

CHP’de gündem Silivri

CHP Lüleburgaz İlçe Örgütü, 13 Aralık Perşembe günü Silivri’ye gidecek.
CHP’de gündem Silivri
Silivri’ye gidecek olan partililer sabah saat 06.30’da Öğretmenevi önünde buluşacak. Saat 07.00’de araçlar Silivri’ye hareket edecek
CHP Lüleburgaz İlçe Örgütü’nün Pazartesi toplantısı dün parti binasında yapıldı. CHP Lüleburgaz İlçe Başkanı Turabi  Kayan’ın başkanlık yaptığı toplantıya CHP Lüleburgaz İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri ve partililer de katıldı.
Toplantıda 5 Aralık 1934 tarihinde Türk Kadını’na Seçme ve Seçilme Hakkı’nın tanınmasının 78. Yıl dönümü, 10 Dünya İnsan Hakları Günü ve 13 Aralık’ta Silivri’de yapılacak olan duruşma ile ilgili görüşler sunuldu.
CHP Lüleburgaz İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri’nden Münevver EnginoL, Türk Kadını’na Seçme ve Seçilme Hakkı’nın verilişinin 78’nci yıldönümü ile ilgili bir açıklama yaptı.
CHP Lüleburgaz Kadın Kolları’ndan Sorumlu Başkan Yardımcısı Sevgi Kenar’da 10 Aralık Dünya İnsan Hakları Günü ile ilgili Türkiye’den manzaralar la ilgili açıklamada bulundu.
CHP Lüleburgaz İlçe Başkanı Turabi Kayan’da yaptığı konuşmada hepimizin bildiği gibi Silivri’de kendilerine savunma hakkı tanınmayan insanlar yargılanıyor. Deliller bile kabul edilmiyor. Hukuk tarihine kara bir leke olarak geçecek olan bu davada Karşı Devri’me boyun eğmeyen Cumhuriyet Devrimleri’ni savunanlar yargılanıyor. 13 Aralık Perşembe günü sabah saat 08.30’da Silivri’de duruşma var. Birlerde sabah 06.30’da Lüleburgaz Öğretmenevi önünde buluşacağız. 07.00’de de Silivri’ye hareket edeceğiz. Cumhuriyet Devrimleri’ni savunan tüm vatandaşlarımızı hukukun hiçe sayıldığı bu davaları protesto etmek amacıyla Silivri’ye davet ediyoruz” dedi.
Turabi Kayan’ın konuşmasının ardından CHP Lüleburgaz İlçe Örgütü’nün Pazartesi toplantısı sona erdi. Ertan BAYER
Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek