Sevim Ören hayatını kaybetti
RAYFEL Bilim Fuarı başladı
Akım Koleji 2-A sınıfı 23 Nisan’ı coşkulu bir şekilde kutladı
Yaşasın 1 Mayıs Alanlardayız!
Bu haber 02 Ekim 2019, Çarşamba 09:19 tarihinde eklendi. 2024 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Şaban Öğünç Ortaokulu’ndan Kermes

Lüleburgaz’da bulunan Şaban Öğünç Ortaokulu Velileri geçtiğimiz hafta okul bahçesinde yiyecek kermesi düzenledi.
Şaban Öğünç Ortaokulu’ndan Kermes  

 

 

Lüleburgaz Şaban Öğünç Ortaokulu Okul Aile Birliği tarafından düzenlenen Kermes’e hem öğrenciler hem de öğrenci velileri büyük ilgi gösterdi.

 

Lüleburgaz Şaban Öğünç Ortaokulu Okul Aile Birliği Başkanı Emel Pınarlı, gazetemize yaptığı açıklamada; “Düzenlediğimiz bu kermesle hem okulumuzun ihtiyaçlarını karşılıyoruz. Hem de eksiği olan öğrencilerimize katkı sunuyoruz. Öğrenciler ve öğrenci velilerimiz de bu kermese büyük ilgi gösterdi. Amacımız öğrencilerimizin okuması. Onlar okusun yeter” dedi.

 

Okul Aile Birliği Başkanı Emel Pınarlı bu yıl içinde okula ve öğrencilere katkı sunmak için kermes etkinliklerinin devam edeceğini de sözlerine ekledi.

 

Ertan BAYER

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek