Kırklareli Valisi Ekici'den Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı mesajı
Milli Mücadele 105 yaşında
Güçlü Tarım, çiftçinin sorunlarını anlattı
Cavit Dedeoğlu hayatını kaybetti
Bu haber 01 Ekim 2019, Salı 09:23 tarihinde eklendi. 888 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Kırklarelispor 1 puana razı oldu

TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden temsilcimiz Kırklarelispor, 5. hafta mücadelesinde ağırladığı Hekimoğlu Trabzon’la 1-1- berabere kaldı.
Kırklarelispor 1 puana razı oldu  

Kırklareli Atatürk Stadyumu’nda oynanan mücadeleyi TFF hakemlerinden Levent Balcı yönetti. Kırklarelispor karşılaşmaya İbrahim Demir, Davut Babur, Müslüm Aydoğan, İbrahim Sürgülü, Serkan Sözmen, Caner Koca, Emre Keleşoğlu, Emre Balkı, Umut Pusat, Mert Sinan Pekesen ve Muhammet Beşir 11’yle başladı.

Maça sert başlayan Hekimoğlu Trabzon’da Maksut Taşkıran 12. dakikada sarı kart gördü. Hekimpoğlu Trabzon 37. dakikada Taha Balcı’nın attığı golle 1-0 öne geçti. Karşılaşmanın ilk yarısı bu sonuçla tamamlandı.

Kırklarelispor, 2. yarıya Muhammet Beşir Enis Çeliksu değişikliğiyle başladı. Oyunda hakimiyet kurmaya çalışan Hekimoğlu Trabzon ise 56. dakikada Caner Aktaş’ı oyundan alarak Muhammet Haşim Çoban’ı, 62. dakikada ise Maksut Taşkıran’ı çıkararak Murat Cem Akpınar’ı oyuna aldı.

Sert oyununu sürdüren Hekimoğlu Trabzon’da 67. dakikada da Samet Yalçın sarı kart gördü. Gol arayışında olan Kırklarelispor 72.dakikada Mert Sinan Pekesin’i oyundan alarak Malik Karaahmet’i oyuna dahil ederken 73.dakikada da Hekimoğlu Trabzon’dan Samet Yalçın Dede Çelik değişikliği geldi.

Kırklarelispor, 82.dakikada golü Malik Karaahmet’le bularak skora denge getirdi.

Kırklareli, aldığı sonuçla 14.sıradaki yerini korurken, 8 puana ulaşan Hekimoğlu Trabzon’da 6.sıradaki konumunu sürdürdü.

Haber Buğra KAYA Fotoğraf Hekimoğlu Trabzon

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek