Sevim Ören hayatını kaybetti
RAYFEL Bilim Fuarı başladı
Akım Koleji 2-A sınıfı 23 Nisan’ı coşkulu bir şekilde kutladı
Yaşasın 1 Mayıs Alanlardayız!
Bu haber 20 Eylül 2019, Cuma 09:19 tarihinde eklendi. 1866 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Hürriyet Mahallesi şiire doyacak

Lüleburgaz Şiir ve Sanat Dostları tarafından Hürriyet Mahallesi Muhtarlığı ve Hürriyet Ortaokulu’nun destekleriyle 21 Eylül 2019 Cumartesi günü şiir etkinliği düzenlenecek.
Hürriyet Mahallesi şiire doyacak  

Lüleburgaz Hürriyet Ortaokulu’nda gerçekleşecek etkinlikte Lüleburgazlı şair Gürsel İleri; Yunus Emre, Neşet Ertaş, Cemal Safi, Orhan Veli, Abdurrahim Karakoç, Şemsi Belli gibi Türk edebiyatına damga vurmuş şairlerin sevilen şiirlerini ardından kendi şiirlerini seslendirecek. Şarkı ve şiirlere yer verilecek etkinlikte Hürriyet Ortaokulu öğrencileri de geceye renk katacak.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayacak programın açılış konuşmasını                Hürriyet Ortaokulu Müdürü Murat Kaya ve Hürriyet Mahallesi Muhtarı Gürsel Güney yapacak.

Şair Gürsel İleri’nin Yunus Emre’den  Gel Gör Beni Aşk Neyledi, Neşet Ertaş’tan Tatlı Dillim(Nerdesin Sen) ve Cemal Safi’den Ya Evde Yoksan şiirlerini seslendirmesinin ardından öğrenciler şiir okuyacak.

Daha sonra Zekai Budak, Okul Müdürü Murat Kaya, Gürsel İleri, Necmettin Dindar, Atıf Aral, Nilgün Yazar ve diğer şairler şiirlerini seslendirecek.

Buğra KAYA

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek