Kırklareli Valisi Ekici'den Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı mesajı
Milli Mücadele 105 yaşında
Güçlü Tarım, çiftçinin sorunlarını anlattı
Cavit Dedeoğlu hayatını kaybetti
Bu haber 10 Aralık 2012, Pazartesi 11:37 tarihinde eklendi. 957 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Kırklarelispor'da kan kaybı

Kırklarelispor, deplasmanda konuk olduğu ve 10 kişi tamamladığı Eyüpspor’a 1-0 mağlup oldu.
Kırklarelispor'da kan kaybı
Spor Toto 2.Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden Kırklarelispor, Eyüpspor deplasmanına konuk oldu. Maçtan mutlak galibiyet ile ayrılmak isteyen Kırklarelispor, kadrosunda önemli isimleri bulunduran Eyüpspor karşısında 13’üncü dakikasında Ali Cansun’un kaydettiği golle 1-0 yenik duruma düştü. Golün ardından beraberlik için yüklenen ve rakip kalede istediği pozisyonları bulamadı. Maçın 40’ıncı dakikasında Mustafa Kaya’nın gördüğü kırmızı kartla 10 kişi kalan yeşil-beyazlı takımın tüm planları alt üst oldu. İlk yarıyı 1-0 mağlup kapatan Kırklarelispor, maçtan da aynı skorla mağlup ayrıldı.
Maçın ardından bir açıklama yapan Kırklarelispor Teknik Direktörü Bilgin Erdem, “Kazanmak için gelmiştik. Ancak beklemediğimiz bir gol yedik ve ardından 10 kişi kaldık. Puan kaybettiğimiz için üzgünüz. Hatalarımızı en iyi şekilde düzelterek, önümüzdeki haftalarda oynayacağımız maçlardan galip ayrılmak istiyoruz” dedi. Ömer MUTLU
Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek