Kırklareli Valisi Ekici'den Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı mesajı
Milli Mücadele 105 yaşında
Güçlü Tarım, çiftçinin sorunlarını anlattı
Cavit Dedeoğlu hayatını kaybetti
Bu haber 10 Eylül 2019, Salı 09:12 tarihinde eklendi. 614 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Gerenli” Atatürk’ün her iki eserine de sahip çıkacağız”

Cumhuriyet Halk Partisi Lüleburgaz İlçe Örgütü tarafından 9 Eylül 2019 pazartesi günü haftalık halk toplantısını gerçekleştirdi.
Gerenli” Atatürk’ün her iki eserine de sahip çıkacağız”  

CHP’nin kuruluşu olması dolayısıyla Tören Alanı’nda gerçekleştirilen çelenk koyma töreninin ardından Lüleburgazlı CHP’liler parti binasına geçti. Toplantıda Lüleburgaz Belediye Başkanı bir konuşma yaparak partinin 96.yılını kutladı.

Başkan Gerenli konuşmasında “ Öncelikle 96 yıllık çınar olan partimizin, CHP’nin üyesi olmaktan ve bu partiye ve ülkeme hizmet etmekten büyük onur ve gurur duyuyorum.  Sizler birlikte bu görevi yapmak benim için daha büyük bir onur. Bu onuru ömür boyu taşıyacağım hepinize bunun için çok teşekkür ederim.

Bizler kuruluşun ve kurtuluşun partisiyiz. CHP kurulduğu günden bu yana Kurtuluş Savaşı’nın başlangıcından itibaren Türkiye’deki en büyük değişimlere imza atmış, demokrasi, laiklik ve ülkemizin çağdaş gelişimi açısından öncü olmuştur ve bunu yapmaya devam edecektir. Ülkemizde demokrasinin tekrar sağlıklı bir şekilde işlemesi, adaletin yerine gelmesi için büyük özveriyle çalışan genel merkezimizi tekrar tebrik ediyor, onları kutluyorum ve aynı yolda çalışmalarımıza devam edeceğimizi büyük bir kararlılıkla herşeyin demokrasi ve adaletin işleyişi için mücadelemize devam edeceğimizi söylemek istiyorum. Partimizin kurucusu ebedi Başkomutanımız Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün söylediği söz “ Benim iki eserim var. Biri Türkiye Cumhuriyeti, ikincisi Cumhuriyet Halk Partisi” sözü çok önemlidir. Söz veriyoruz her iki esere de sonuna kadar sahip çıkacak, çağdaş medeniyet seviyesi için çok çalışacağız” dedi.

Toplantıda daha sonra ‘Altı Ok’un Tarihi’ isimli belgesel film izlendi.

Buğra KAYA

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek