Murat Mahir Altan, gece gündüz çalışıyor
Çanakkale Zaferi 109 yaşında
Ayçiçeği üretiminde bilinçsiz ilaçlama arıları öldürüyor
Bu haber 04 Eylül 2019, Çarşamba 09:00 tarihinde eklendi. 2807 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

İsmail Yurdatapan basını suçladı

CHP Haftalık Halk Toplantısında söz alan CHP Lüleburgaz Belediye Meclis Üyesi İsmail Yurdatapan, oğlu ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu.
İsmail Yurdatapan basını suçladı  

Lüleburgaz Belediye Meclis Üyesi Av. İsmail Yurdatapan, geçtiğimiz ay gündemi meşgul eden ve CHP İlçe Yönetiminin istifasına neden olduğu da iddia edilen oğlu Ali Özgür Yurdatapan’ın Belediye Personel Hizmetleri A.Ş.’ye işe alınmasıyla ilgili CHP Haftalık Halk Toplantısında açıklamalarda bulundu.

Konuşmasının başında önceki döneme teşekkür ederek ve yeni yönetime de başarılar dileyerek başlayan İsmail Yurdatapan, açıklamasında şu ifadelere yer verdi; “Ben hayatım boyunca hiç kimsenin makamında veya mevkisinde gözüm olmadı. Hiç kimsenin kazancında da gözüm olmadı. Hak yediysem cebimden yedim, harcadıysam ömrümden harcadım. Kendimle ilgili meseleyi burada gündeme getirmek istemezdim ama gerek yerel basında gerek yerel basın vasıtasıyla servis edilen ulusal basında gündemi oyaladım. Yani herkes mevcut iktidarın yönetiminden memnun bir tek sıkıntı kalmış, oğlumun belediyenin bir şirketinde işe kabul görmesi.

“Ben sadece Belediye Meclis üyesiyim”

Arkadaşlar ben sadece Belediye Meclis Üyesiyim. Belediyede idari görevim yok. Yani bir de komisyon var. Onlar seçim yapıyor. Komisyonun üzerinde de herhangi bir etkim asla olamaz. Seçim tamamen yönetim tarafından gerçekleştiriliyor. Bunu yaparken de orada bulunan komisyon üyeleri herhalde serbest iradeleri ile hareket ediyorlar. Buna da kimsenin müdahale hakkı yoktur zaten.” dedi.

“Oğlum 2 üniversite bitirdi”

Oğlunun Su Ürünleri Mühendisi olduğunu ve ayrıca İşletme Fakültesi’nden de mezun olarak 2 üniversite diploması bulunduğunu belirten Yurdatapan, konuşmasının devamında “Layık mıdır değil midir meselesi kalktı ve layık değildir gibi gösterilip olay çok çarpıtıldı. 35 yaş gerektiren yere 39 yaşında alınmış gibi gösterildi. Halbuki iş açıklandı, işe alınma yaşı 40 olması gerekiyordu. Dahası burada istifalar yaşandı ve buradaki istifaların sebebi olarak yine bu gösterildi. Alakası var mı, yok. Biz görebiliyoruz, bilebiliyoruz. 

“Taşın yakından geleni çok zor”

Bu çarpıtmaların yaşanmasında en acı olan şu dur ki bizim kardeş gibi gördüğümüz bildiğimiz insanların ön ayak olması. Arkadaşlar iktidarın yaptığı belli, onlar normalde torpilsiz bir kişi işe alıyorlar mı? Onlar böyle yaptığı halde ve onlar gibi yapılmadığı halde benim oğlumun işe kabul görmesinde batan nokta nedir? Yoksa ben miyim? Yıllardır kendimi bildim bileli bu partinin ve halkımızın hizmetindeyim. Dediğim gibi çalmadım, çırpmadım. Hep özveriyle çalıştım. Kimsenin ekmeğinde, kazandığımda gözüm olmadı. Bunu beni yakından tanıyanlar çok iyi biliyor. Arkadaşlarım en kötüsü insanın kendi çevresinde kötü biliniyor olması. Eğer taş uzaktan geliyorsa sorun yok. Ama yakından gelen çok zor geliyor.” şeklinde konuştu.

Cüneyt ÜNLÜSOY

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek