Murat Mahir Altan, Ekosiyaset bildirgesini imzaladı
500 yıllık camiinin kurşun plakaları yine çalındı
“LÜLEBURGAZ’DA ATAMAYI İL BAŞKANLIĞI MI İSTEDİ?”
“Hayvan sever başkan adayı Serhat Paksoy”
Bu haber 04 Eylül 2019, Çarşamba 08:58 tarihinde eklendi. 2512 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Nilüfer Erol’dan açıklama

CHP Lüleburgaz İl Genel Meclis Üyesi Nilüfer Erol gazetemizde yer alan “Gözler CHP’li İl Genel Meclis Üyelerini arası” başlıklı haber üzerinde açıklama yaptı.
Nilüfer Erol’dan açıklama  

 

 

Nilüfer yaptığı açıklamada; “Gazetenizde yer alan haberde CHP’li İl Genel Meclis Üyeleri’nin 30 Ağustos Zafer  Bayramı’na katılmadığını belirtmişsiniz. Ben de CHP Lüleburgaz İl Genel Meclis Üyesiyiz. 30 Ağustos Zafer Bayramı etkinliklerine CHP Lüleburgaz İlçe Örgütü’nden yeni İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte katıldım.  Ancak protokoldeki yerimi bildiğimi için iki sıra arkadaydım.  Bu açıklamayı parti üyelerimi bilgilendirmek için yapıyorum” dedi.

 

Ertan BAYER

 

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek