Murat Mahir Altan, gece gündüz çalışıyor
Çanakkale Zaferi 109 yaşında
Ayçiçeği üretiminde bilinçsiz ilaçlama arıları öldürüyor
Bu haber 02 Eylül 2019, Pazartesi 09:13 tarihinde eklendi. 2391 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

CHP’lilerden 100 kişilik toplantı

Sıkıntılı günler geçiren CHP Lüleburgaz Örgütü, yemekli toplantı düzenleyerek birlik ve beraberlik mesajı verdi.
CHP’lilerden 100 kişilik toplantı  

Lüleburgazlı CHP’lilerin önde gelen simalarının öncülüğünde birlik, beraberlik toplantısı düzenlendi. 100 kişinin katılım sağladığı toplantıya CHP Genel Merkez Yöneticisi, Büyükkarıştıran Belediye Başkanı Ertuğrul Çamlıca, Ahmetbey Belediye Başkanı Mustafa Altıntaş, Lüleburgaz Belediyesi Eski ve Yeni Belediye Başkan Yardımcıları, oda başkanları, Lüleburgaz CHP Belde Başkanları, mahalle muhtarları, STK temsilcileri, partili delege ve üyelerde katıldı.

Toplantıda tertip komitesi adına bir konuşma gerçekleştirilerek birlik, beraberlik ile parti içinde huzur ve barış mesajı verildi. Ayrışmanın değil birleşmenin ilk adımlarının atıldığının belirtildiği toplantıda “ Birimizin derdi, hepimizin derdi olsun. Bu toplantılar büyüyerek devam etsin. “ denildi.

Gece geç saatlere kadar süren toplantıda partililer organizasyonu düzenleyenlere teşekkürlerini iletti.

Buğra KAYA

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek