Vali sporcuları misafir etti
En fazla trafik kazası Temmuz ayında oluyor
Recep Çotuk’tan gazetemize açıklama
Lüleburgaz Devlet Hastanesi’nden Hürfikir’e ziyaret
Bu haber 30 Ağustos 2019, Cuma 09:14 tarihinde eklendi. 1615 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Kırklareli’nde Çobancık, Lüleburgaz’da Üstünalp

CHP Lüleburgaz İlçe Örgütü’nde İlçe Yönetimi 24 Temmuz 2019 tarihinde istifa etmişti.
Kırklareli’nde Çobancık, Lüleburgaz’da Üstünalp CHP Lüleburgaz İlçe Başkanı Bülent Metin ile İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Vasfiye Kantürer ise istifa etmemişti. 

Bülent Metin CHP Lüleburgaz İlçe Başkanlığı görevini  29 Ağustos 2019 tarihine kadar devam ettirmişti. 

CHP Genel Merkezi  29 Ağustos 2019 tarihinde CHP Lüleburgaz İlçe Başkanı Aziz Üstünalp başkanlığında geçici yönetim kurulunu atadı.

 CHP Lüleburgaz İlçe Örgütü’nün yeni Yönetim Kurulu şöyle oluştu; Başkan: Aziz Üstünalp, Yönetim Kurulu Üyeleri;   Halis Kutlu, Burak Zorer, Seyran Yılmazoğlu ve Mahmut Ümit Can yer aldı.

 Bilindiği gibi Emekli öğretmen olan Aziz Üstünalp, 1999-2004 yılları arasında  o zaman DSP’li olan Emin Halebak’la birlikte CHP’li Lüleburgaz Belediye Meclis Üyesi olarak çalışmıştı.

  Kurban Bayramı’nda  Hac’ca giden  Aziz Üstünalp’in  Hacı olduktan sonra Lüleburgaz’a gelip CHP Lüleburgaz İlçe Başkanlığı görevine başlayacağı öğrenildi.

Öte yandan CHP Genel Merkezi tarafından CHP Kırklareli İl Başkanlığı ile bazı ilçelere de atama yapıldı.

CHP Kırklareli İl Başkanı Tayfun Okan Çobancık Başkanlığı’nda geçici yönetim kurulu atandı.

CHP Kırklareli yeni İl Yönetimi şöyle oluştu; “Başkan: Tayfun Okan Çobancık, Yönetim Kurulu: Hayrettin Öztepe, Nafiye Aygün, Ozan Yetkin Hazar, Cengiz Akcan, Turan Derici, Mehmet İlter.

 CHP Genel Merkez tarafından CHP Pehlivanköy İlçe Başkanı olarak Nil Nermin Turan Başkanlığı’nda geçici yönetim kurulu atandı. 

Pehlivanköy’de CHP İlçe Yönetim Kurulu şöyle oluştu; Başkan: Nil Nermin Turan, Yönetim Kurulu Üyeleri; Hasan Orta, Cemile Kutlu, Gülseren Öntürk, Mahmut Gürler.

 CHP Lüleburgaz İlçe Başkanı Aziz Üstünalp gazetemize yaptığı açıklamada; “Partimize birlik ve beraberlik getirmek için aday oldum. Amacımız partimizi kavgasız bir şekilde seçime götürmek.  Tüm adaylara eşit davranıp partimizi barış içinde seçime götüreceğim. Partimiz ve ülkemiz adına hayırlı olsun” dedi. Ertan BAYER

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek