Topçu Baba Derneği’nden CHP Genel Başkanı Özgür Özel’e ziyaret
KTSO’dan Milletvekili Sarıçam’a ziyaret
SEÇİM BİTTİ YANKILARI SÜRÜYOR
Bu haber 30 Ağustos 2019, Cuma 09:14 tarihinde eklendi. 2037 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

CHP’ye yakışmıyor!

CHP Lüleburgaz eski İlçe Başkanı Özgür Kaya, yaptığı açıklamada; “Partimizin içine düşürüldüğü durumu üzüntü ile takip ediyoruz. Bu yaşananlar partimize yakışmıyor” dedi.
CHP’ye yakışmıyor!  

CHP Lüleburgaz eski ilçe başkanı Özgür Kaya Cumhuriyet Halk Partisi Lüleburgaz örgütündeki gelişmeler üzerinde yaptığı açıklamada şunları söyledi; “2015 yılında, bizim başkanlığımızda delegelerimizin oylarıyla göreve gelen yönetim kurulu bu süre içerisinde üç önemli seçime girdi. Yönetim kurulu üyelerimizden 6’sının işçi ve emekçi, 3’nün köylü ve 4’ünün emekli olmasına ve son derece kısıtlı imkânlarına rağmen halkın ve işçi sınıfının içinden çıkmış bu yönetim, tarihi başarılara imzasını atmıştır.  Başkanlık Referandumunda %73, Milletvekilliği Seçiminde %58, Belediye Başkanlığı Seçiminde %66 oy oranları ile Lüleburgaz CHP tarihindeki en yüksek oyları almış ve Belediye Seçimlerinde üyelerinin önüne ÖN SEÇİM SANDIĞI koyabilmeyi başarmış bölgemizdeki tek Yönetim Kurulu olmuştur. Bütün bunlar olurken 31 Mart Belediye seçimlerinden sonra bazı makam ve mevki sahipleri tarafından bu yönetim kurulunu düşürmek için yapılan ayak oyunlarına ve gizli pazarlıkları yapıldığını Lüleburgaz ilçe yönetim kurulunun topluca istifasından sonra bizler de öğrenmiş olduk. Bu gizli pazarlıklar ve ayak oyunlarına karşı yapılan istifaların, Kırklareli’ndeki tüm ilçe örgütlerinde karşılık bulduğunu ve Pehlivanköy İlçe Yönetimi ile Kırklareli İl Yönetim Kurulunun da istifa ettiğini hep birlikte gördük ve yaşadık.  Ancak tüm bu istifaların üstünden 40 gün geçmesine rağmen partimizde makam ve mevki sahipleri tarafından örgütümüzün önüne Kongre Sandığı hala konulmamış, Bu geçen 40 günlük süre içerisinde de  Lüleburgaz CHP tarihinin en yüksek oylarını almış bu yönetimi cezalandırılmaya çalışılırken, Kırklareli ilinde son 20 yıllın en kötü sonuçları almış İl Yönetiminin de görev de tutulmaya çalışıldığını tüm üyelerimiz gibi bizler de duyuyoruz. Tüm Lüleburgaz halkı ile birlikte üye ve delegelerimiz bütün bu olumsuz gelişmeleri üzüntü ile takip ederken, bizler de, yıllarca emek verdiğimiz ve büyük başarılarına imza attığımız Cumhuriyet Halk Partisinin içine düşürüldüğü bu durumu üzüntü ile takip ediyoruz.

2015 ve 2017 yıllında iki dönem delegelerimizin oyları ile seçilmiş İlçe Başkanı olarak partimizdeki makam ve mevki sahiplerine Cumhuriyet Halk Partili olmanın bazı temel kuralarını hatırlatmamız gerektiği kanaatimdeyim; Hiç kimse Cumhuriyet Halk Partisinden büyük değildir.  CHP üyesi, delegesi atamaya karşı ve sandıktan yanadır.

 Lüleburgaz ve Kırklareli örgütleri kendi geleceklerini tayin edebilme gücüne ve aklına sahiptir.  CHP’de kendi siyasi menfaati için gizli pazarlıklar yapanların, yaptıkları er ya da geç mutlaka ortaya çıkar ve CHP üyeleri bunların hesabı mutlaka sorar.  Tüm Türkiye’nin de,  partimizdeki makam ve mevki sahiplerinin de güçlü bir Cumhuriyet Halk Partisi örgütüne her zaman ihtiyaç vardır ve olacaktır.   Partimizi zor duruma düşürmek ve örgütümüzü zayıflatmak kimseye fayda sağlamaz.”

 

Ertan BAYER

 

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek