Kırklareli Valisi Ekici'den Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı mesajı
Milli Mücadele 105 yaşında
Güçlü Tarım, çiftçinin sorunlarını anlattı
Cavit Dedeoğlu hayatını kaybetti
Bu haber 30 Ağustos 2019, Cuma 09:12 tarihinde eklendi. 797 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Kırklarelispor İnegölspor’u konuk ediyor

TFF 2.Lig Beyaz Grupta mücadele eden temsilcimiz Kırklarelispor, Ligin ilk maçında sahasında İnegölspor ile karşı karşıya geliyor.
Kırklarelispor İnegölspor’u konuk ediyor  

Kırklareli Atatürk Stadyumunda 1 Eylül 2019 Pazar günü saat 17.00’da taraftarıyla buluşacak olan Kırklarelispor, İnegölspor’u konuk edecek. Mücadeleyi Selim Özen, Sezgin Altun, Emre Doğu ve Abdurrahman Haymana hakem heyeti yönetecek. Karşılaşmada gözlemci olarak ise Tayfur Özkan görev alacak.

İyi bir hazırlık dönemi geçiren Yeşil Beyazlı takım 2019-2020 sezonundaki ilk sınavını taraftarı önünde verecek. Lige iyi başlamak isteyen Kırklarelispor’da hedef 3 puan olurken, taraftarlarına da güzel bir futbol izlettirmek için çaba gösterecek.

Cüneyt ÜNLÜSOY

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek