Lüleburgaz motifleri sergisi açıldı
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakan Yardımcısı Tarıkdaroğlu’dan Altıyol’a ziyaret
Aziz Yıldırım’a Lüleburgaz’da coşkulu karşılama
Bu haber 29 Ağustos 2019, Perşembe 09:15 tarihinde eklendi. 1052 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Kırklarelispor Umut Pusat ile anlaştı

TFF 2.Lig Beyaz Grupta mücadele edecek olan temsilcimiz Kırklarelispor, tecrübeli orta saha Umut Pusat ile 2 yıllık anlaşma sağlandı.
Kırklarelispor Umut Pusat ile anlaştı  

Yeni sezon hazırlıklarına tüm hızıyla devam eden Kırklarelispor, hafta sonu başlayacak olan lig için transfer çalışmalarını da sürdürdü. Yeşil Beyazlı Takım geçtiğimiz sezon Menemen Belediyespor ile TFF 2.Ligde şampiyonluk yaşayan ve takımın önemli isimlerinden birisi olan 33 yaşındaki tecrübeli orta saha Umut Pusat ile 2 yıllık anlaşma yapıldığını duyurdu.

On numara mevkiinde oynayan fakat istenildiğinde her iki kanatta da görev alabilen Pusat, 1999 yılında Keçiburnuspor ile futbola başlamıştı. Pusat daha sonra Beşiktaş, Büyükdere ve Emirganspor takımlarının altyapılarında forma giydi. Tecrübeli futbolcu daha sonra Sarıyerspor, Yimpaş Yozgatspor, Bayrampaşaspor, Gölcükspor, Batman Petrolspor, Gümüşhanespor, Keçiörengücüspor, Vanspor, Sandıklıspor, Sakaryaspor, Denizli A Spor, Orhangazispor ve Menemenspor formaları giymişti.

Geçtiğimiz sezon Menemenspor ile 30’u lig olmak üzere 34 maçta görev alan tecrübeli futbolcu bu karşılaşmalarda takımı adına 4 gol kaydetmiş ve 2 bin 523 dakika sahada kalmıştı.

Cüneyt ÜNLÜSOY

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek