Murat Mahir Altan, Ekosiyaset bildirgesini imzaladı
500 yıllık camiinin kurşun plakaları yine çalındı
“LÜLEBURGAZ’DA ATAMAYI İL BAŞKANLIĞI MI İSTEDİ?”
“Hayvan sever başkan adayı Serhat Paksoy”
Bu haber 24 Ağustos 2019, Cumartesi 09:08 tarihinde eklendi. 1098 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Adaletspor “Bati” ile anlaştı

Kırklareli Amatör 1. Futbol Ligi’nde mücadele eden Lüleburgaz Adaletspor, Pınarhisarspor’dan “Bati” lakaplı Özgür Aygün’ü kadrosuna kattığını açıkladı.
Adaletspor “Bati” ile anlaştı  

Yeni sezon öncesi transfer çalışmalarına başlayan Lüleburgaz Adaletspor, Süper Amatör Lige çıkabilecek bir kadro oluşturmak istiyor. Bu kapsamda Kırklareli Amatör Liglerin tanınmış orta sahalarından “Bati” lakabıyla tanınan Özgür Aygün’ü transfer etti.

Geçtiğimiz günlerde Kulüp Başkanı Özgür Uslu ile bir araya gelen Aygün, Adaletspor formasını giyerek sözleşme imzaladı.

Futbola 2008 yılında Lüleburgazspor altyapısında başlayan Özgür Aygün, uzun bir süre Trakya Gençlikspor forması giymişti. Daha sonra Turgutbey Gençlikspor ve Sarıcaalispor formaları giyen 22 yaşındaki genç futbolcu, 2017 yılında Pınarhisarspor’a transfer olmuştu.

Cüneyt ÜNLÜSOY

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek