Sevim Ören hayatını kaybetti
RAYFEL Bilim Fuarı başladı
Akım Koleji 2-A sınıfı 23 Nisan’ı coşkulu bir şekilde kutladı
Yaşasın 1 Mayıs Alanlardayız!
Bu haber 21 Ağustos 2019, Çarşamba 09:15 tarihinde eklendi. 916 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Altın yükselişini sürdürüyor

Lüleburgaz Kuyumcular Odası Başkanı Şerif Arda, yaptığı açıklamayla altın fiyatlarındaki yükselişi değerlendirdi.
Altın yükselişini sürdürüyor  

Altının satış fiyatı günden güne yükselişini sürdürüyor. 20 Ağustos 2019 salı günü itibariyle altın kuru zirveyi gördü. Çeyrek altının satış fiyatı 455 TL’yi görürken, gram altın 265 TL, ATA Lira ise 1850 TL’den işlem gördü.

Çeyrek altının ilk defa 450 TL’yi aştığını söyleyen Lüleburgaz Kuyumcular Odası Başkanı Şerif Arda “ Altın fiyatlarındaki yükseliş devam ediyor. Altın daha önce bu rakamları görmemişti. İlk defa 450 TL’yi geçti. Buna rağmen düğün yapacaklar altın almaya devam ediyor. Yine de altına ciddi talep var. Bankaların konut faizinin düşürmesiyle altın bozdurup ev alan da oluyor. Fiyatların yükselişi altın alışverişini büyük oranda etkilemedi” dedi.

Buğra KAYA

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek