Sevim Ören hayatını kaybetti
RAYFEL Bilim Fuarı başladı
Akım Koleji 2-A sınıfı 23 Nisan’ı coşkulu bir şekilde kutladı
Yaşasın 1 Mayıs Alanlardayız!
Bu haber 06 Ağustos 2019, Salı 09:25 tarihinde eklendi. 1224 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Yurtdışı Eğitim ve Kariyer konulu söyleşi yarın

Lüleburgaz Belediyesi tarafından Lüleburgaz Yıldızları Kadın Akademisi’nde (LYKA) “Yurtdışında Eğitim ve Kariyer” konulu söyleşi düzenlenecek.
Yurtdışı Eğitim ve Kariyer konulu söyleşi yarın  

2019 Atatürk’ü Anlama, Anlatma ve Gençlik Yılı kapsamında 7 Ağustos Çarşamba günü (yarın) düzenlenecek olan söyleşinin konuşmacı konukları Bartu Doruk Demirkıran ve Erdem Meriç olacak. Etkinlik 19.00 ile 20.30 saatleri arasında LYKA Büyük Salonda yapılacak.

Demirkıran ve Meriç etkinlikte, Amerika’daki eğitim olanakları, yazılımcılar için yurt dışı fırsatları, eğitim ve kariyer alanlarında tavsiyelerde bulunacaklar. Lüleburgaz İnovasyon Merkezi’ndeki (LİMER) etkinliğe katılmak isteyenlerin Lüleburgaz Belediyesi’nin resmi internet sitesinden kayıt yaptırmaları gerektiği belirtildi.

Bartu Doruk Demirkıran: Lüleburgazlı olan Bartu, ODTÜ Bilgisayar Mühendisliği bölümü mezunu. Kariyerine San Francisco merkezli MojiLaLa şirketinde Backend Engineer olarak devam ediyor.

Erdem Meriç: Lüleburgaz olan Erdem, İstanbul Üniversitesi Ekonomi bölümü mezunu. Ayrıca Girvak mezunları arasında yer alıyor. Bir süre iyzico’da satış alanında çalıştıktan sonra eğitimi için Amerika’nın yolunu tuttu ve şuan Borough of Manhattan Community College’da Bilgisayar Bilimleri öğrencisi.

Cüneyt ÜNLÜSOY

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek