Murat Mahir Altan, Ekosiyaset bildirgesini imzaladı
500 yıllık camiinin kurşun plakaları yine çalındı
“LÜLEBURGAZ’DA ATAMAYI İL BAŞKANLIĞI MI İSTEDİ?”
“Hayvan sever başkan adayı Serhat Paksoy”
Bu haber 05 Ağustos 2019, Pazartesi 09:21 tarihinde eklendi. 8643 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Fuat Varış’tan çarpıcı açıklama

CHP Lüleburgaz İlçe Yönetim Kurulu üyesi iken disipline verilen Fuat Varış; “Benim disipline verilme sürecimde hedef İlçe Yönetimi olmuştur. Kişiler kendi hırsalı için partimizi kullanmışlardır” dedi.
Fuat Varış’tan çarpıcı açıklama  

CHP Lüleburgaz İlçe Başkan Yardımcısı Fuat Varış, yaşanan ilginç bir disiplin sürecinin ardından kınama cezası alıp partiden uzaklaştırılmıştı.

CHP Lüleburgaz İlçe Başkan Yardımcısı Fuat Variş, disiplin süreciyle ilgili açıklamalarda bulunarak “Yönetimden düşürülmemi hedeflediler” dedi.

CHP İlçe Başkan Yardımcısı Fuat Variş, kendisiyle ilgili yaratılan olayın sadece disiplin süreciyle açıklamanın yanlış olduğunu ve kendisini yönetimden düşürmek için Genel Merkeze dahi taşındığını belirtti.

Variş, konuyla ilgili yaptığı açıklamada “Öncelikle bu olayı disiplinle açıklamak yanlıştır. Evet, bir disiplin süreci oldu. Bunun sonucunda il disiplin kurulu herhangi bir cezaya ve kovuşturmaya yer olmadığına karar verdi. Her ne hikmetse birileri bu konuyu Genel Merkeze yani Yüksek Disiplin Kurulu’na (YDK) taşıyarak, yönetimden düşürülmemi hedeflediler. Burada asıl sorun ilçemizdeki kirli siyasetin temsilcilerinin benim üzerimden görevdeki İlçe teşkilatına görev yaptırmamak, zayıflatmak, bunun sonucunda kendilerince seçimle gelemedikleri ilçe örgütüne bir şekilde atama ile gelmek  Olay aslında basit. İlçemizde, partimizde farklılıklar ideolojik değil. Şöyle de açıklayabiliriz; kişilerin etrafında oluşan yapılar, bunlara yapı bile demek doğru değil, kendi koltuk ve çıkarlarını ülke çıkarlarından üstün tutan insanlar siyasetçi bile değiller.

Yaklaşık iki yıldır görev yaptığımız ilçe teşkilatında her işi  parti hukukuna göre yaptık. Partimizin programı, tüzüğü ve yönetmelikleri vardır. Bir de yüzyıllık gelenekleri. CHP İlçemizde en güçlü partidir. Bu gücü kendi hırslarına, çıkarlarına kullanan, yalan ve dolanla siyaset yapanlar umarım önümüzdeki dönemde kaybederler. Türkiye’nin tek ihtiyacı var. Ülke genelinde çoğunluğumuzun desteğini alarak dürüst ve ahlaklı bir siyaset yapılmasıdır.

İlçe Teşkilatı olarak görev yaptığımız dönemde, AKP’nin yanlış politikalarına ilçemizdeki işçi, çiftçilerimizin, esnafımızın uğradığı haksızlıkların karşısında mücadele ettik. Öyle ki cam sanayinden işten çıkarılan arkadaşlarımızın yanında olurken partimizden bazı insanlar Şeker Fabrikaları satılırken, Ergene mitinglerinde sendika ağalarının yanında saf tuttular.

Görev yaptığımız iki yılda parti içi çekişmeleri meslek haline getirmiş, hastalıklı düşünceleri partimizde etkisiz kılmak için mücadele ettik. Üye sayımız 7 bini geçti. Partimizi her gün açtık, platformlarda partimizi temsil ettik. Yönetimde görev yapan arkadaşlarımız baskı altında bırakıldı. Yönetimin düşürülmesi için yapılanlar utanç vericidir” dedi.

Cüneyt ÜNLÜSOY

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek