Sevim Ören hayatını kaybetti
RAYFEL Bilim Fuarı başladı
Akım Koleji 2-A sınıfı 23 Nisan’ı coşkulu bir şekilde kutladı
Yaşasın 1 Mayıs Alanlardayız!
Bu haber 27 Temmuz 2019, Cumartesi 10:47 tarihinde eklendi. 2617 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

CHP’de istifa dalgası

CHP’de 24 Temmuz 2019 tarihinde Lüleburgaz İlçe Örgütü’nde 8 Yönetim Kurulu’nun istifa etmesi ile başlayan istifa dalgası 26 Temmuz 2019 Cuma günü CHP Kırklareli İl Yönetim Kurulu’ndan 10 Yönetim Kurulu’nun istifası ile devam etti.
CHP’de istifa dalgası  

İstifalar, Lüleburgaz ve Kırklareli ile sınırlık kalmazken CHP Pehlivanköy İlçe Yönetimi’nin de 26 Temmuz 2019 Cuma günü istifa etti.

 

CHP Kırklareli’nde istifa dalgasının Pınarhisar ve Demirköy İlçe örgütleri devam etmesi bekleniyor.

 

İstifalar değerlendiren tecrübeli partililer bu durumu ; “CHP Kırklareli’nde Kırklareli Merkez’i, Pınarhisar’ı, Büyükmandıra’yı, Alpullu’yu kaybetti.  Lüleburgaz’da ise kazandı ama kazandığından bir şey anlamadı. CHP’nin bu kayıplarına üzülen derin CHP düğmeye bastı.  CHP Kırklareli’nden baştan sona yenilenmeye gidecek”  sözleri ile değerlendirdiler.

 

 ŞİMDİ NE OLACAK ?

 

CHP Kırklareli İl Yönetimi’nde 10 Yönetim Kurulu Üyesi’nin bir den istifa etmesinin ardından İl Yönetimi bıçak sırtı kaldı.

 

Tüm yedek yönetim kurulu üyelerinin yazı ile çağrılmasının ardından İl Yönetim Kurulu 14 kişiyi bulursa görevine devam edecek.

 

Eğer bulmazsa İl Yönetim Kurulu düşecek. Bunun üzerine Genel Merkez tarafından atanacak geçici İl Yönetim Kurulu partiyi 45 gün içinde mevcut delegelerle seçime götürecek.

 

Ertan BAYER

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek