Devlet Hastanesi’nden  Hemşireler Günü kahvaltısı
Vali Ekici, muhtarlarla buluştu
Cavit Dedeoğlu toprağa verildi
Başkan Gerenli, izne çıktı
Bu haber 27 Temmuz 2019, Cumartesi 09:34 tarihinde eklendi. 1531 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

“Kasabamızın itibarı asılsız iddialar ile zedelenmektedir”

Evrensekiz CHP, AK Parti, İYİ Parti, Evrensekiz Belediye Meclis Üyeleri ve beldede bulunan 3 mahalle muhtarı, 26 Temmuz 2019 Cuma günü gazetemizi ziyaret ederek, Evrensekiz’de köpek katliamı yaşandığı iddiaları üzerine açıklamalarda bulundu.
“Kasabamızın itibarı asılsız iddialar ile zedelenmektedir”  

Yapılan açıklamada” Bizler Evrensekiz beldesinde yaşayan hemşerilerimizin her kesimden temsilcisi olarak buradayız.  Evrensekiz Beldemiz ve Belediye Başkanımız bir süredir asılsız iddialar ile küçük düşürülmekte ve kasabamızın itibarı zedelenmektedir.  Evrensekiz halkı, belediyemizin nasıl çalıştığını, halka nasıl hizmet ettiğini ve Belediye Başkanımızın her kesimi kucaklayarak çalıştığını bilmekte ve yaşamaktadır. Kasabamızın işten çıkarılan bir, iki işçinin ve onları yönlendiren siyasi ve sendikal rant için ayak oyunları yaparak menfaat elde etmeye çalışan birkaç menfaatçinin lafları ve iftiralarına karnı toktur.  Evrensekiz Kasabası huzurlu ve mutlu bir kasabadır. Bu gibi haberler ile kasaba halkı huzursuz edilmek, kamuoyu nezdinde itibarı zedelenmek ve kötü duruma düşürülmek istenmektedir. Bizler Belediye Başkanımızın yanında olduğumuzu belirtiyor, kasabamızın ve belediyemizin isminin küçük çıkarlar için daha fazla kirletilmemesini ve bu iftiralara bir an önce son verilmesini istiyoruz” denildi.

Açıklamada Evrensekiz’in hayvan sever ve duyarlı bir kasaba olduğu, sokak hayvanlarının beslendiği de belirtildi.

Buğra KAYA

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek