Lüleburgaz Ziraat Odası, 14 Mayıs Çiftçiler Günü’nü coşku ile kutlayacak
Tır köprüden dereye uçtu
Hilal Mete Şahin, Kent Konseyi Başkanlığı’na aday oldu
DİSK/EMEKLİ-SEN GENEL MERKEZ YÖNETİM KURULU ÜYELERİ LÜLEBURGAZ'DAYDI...
Bu haber 24 Temmuz 2019, Çarşamba 09:34 tarihinde eklendi. 1232 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Kur’an kursu öğrencileri futbol turnuvasında karşılaşıyor

Lüleburgaz Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü ile İlçe Müftülüğü organizasyonuyla düzenlenen Yaz Kur’an Kursu Camiler Arası Futbol Turnuvası başladı.
Kur’an kursu öğrencileri futbol turnuvasında karşılaşıyor  

8 Kasım Stadyumu’nda 22 Temmuz 2019 pazartesi günü saat 17.00’da başlayan turnuvada camiler arası Kur’an kurslarına giden 13 yaş altı sporcuların oluşturduğu takımlar kıyasıya rekabet ediyor.

Konuyla ilgili açıklama yapan Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Cihan Erdem” İlçe Müftülüğümüzün Yaz Kur’an Kurslarında bulunan çocukları manevi yönden geliştirmek, spora yönlendirmek ve kötü alışkanlıklardan uzak tutmak için düzenlediği bir turnuva. Daha önce bununla ilgili toplantı yapmıştık, şimdi de başlangıcını gerçekleştirdik. İlçemizde bulunan 16 caminin kurslarından takımlar oluşturuldu. Karşılaşmalar 20’şer dakikalık iki devre halinde oynanıyor. Çocuklarımızın spora ihtiyaçları olduğunu bilerek kurumlar arası işbirliği yapıyoruz” dedi.

Turnuva, 26 Temmuz 2019 cuma günü 20.00’da sona erecek.

Buğra KAYA

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek