Kırklareli Valisi Ekici'den Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı mesajı
Milli Mücadele 105 yaşında
Güçlü Tarım, çiftçinin sorunlarını anlattı
Cavit Dedeoğlu hayatını kaybetti
Bu haber 23 Temmuz 2019, Salı 09:20 tarihinde eklendi. 892 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Başkan’dan Deniz ve Orman Kampına ziyaret

Lüleburgaz Belediye Başkanı Dr. Murat Gerenli, Keşan’a bağlı Erikli Danişment’te yapılan Deniz ve Orman Kampı’nda kamp yapan öğrencileri ziyaret etti.
Başkan’dan Deniz ve Orman Kampına ziyaret  

Lüleburgaz Belediyesi tarafından bu sene 6.’sı düzenlenen Danişment Deniz ve Orman Kampı tüm hızıyla devam ederken Lüleburgaz Belediye Başkanı Dr. Murat Gerenli, 20 Temmuz Cumartesi günü kampta bulunan öğrencileri ziyaret etti. Başkan Gerenli’ye Belediye Başkan Yardımcısı Erol Özgür’de eşlik etti. Öğrencilerle uzun süre sohbet eden Başkan Gerenli, kamp yetkililerinden kampla ilgili bilgiler de aldı.

Dün itibariyle 4.dönemi başlayan Danişment Deniz ve Orman Kampı’nda önümüzdeki haftadan itibaren 12-13-14 yaş grubu öğrencileriyle 10 Ağustos tarihine kadar devam edecek.

Cüneyt ÜNLÜSOY

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek