Sevim Ören hayatını kaybetti
RAYFEL Bilim Fuarı başladı
Akım Koleji 2-A sınıfı 23 Nisan’ı coşkulu bir şekilde kutladı
Yaşasın 1 Mayıs Alanlardayız!
Bu haber 23 Temmuz 2019, Salı 09:20 tarihinde eklendi. 1229 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

İlçe Müftülüğü’nden Futbol Turnuvası

Lüleburgaz İlçe Müftülüğü’ne bağlı Camilerde bulunan Yaz Kuran Kursları tarafından düzenlenen Futbol Turnuvası 22 Temmuz 2019 Pazartesi günü (dün) saat 17.00’de Lüleburgaz 8 Kasım Stadı’nda başladı.
İlçe Müftülüğü’nden Futbol Turnuvası  

Turnuva ile ilgili olarak gazetemizi ziyaret eden Lüleburgaz İlçe Müftülüğü İlçe Koordinatörleri İbrahim  Işık ve Ömer Altınsoy, turnuva hakkında bilgi verdi.

 

Turnuvaya 16 takımın katıldığını belirten Işı ve Altınsoy; “Turnuvanın finali 26 Temmuz 2019 Cuma günü akşam 19.00’da Lüleburgaz 8 Kasım Stadı’nda oynanacak. Turnuva’da şampiyon olan takım ile dereye giren takımlara sürpriz ödüllerimiz olacak. Bu turnuvayı düzenlememizin amacı çocuklarımızı ve gençlerimizi kötü ahlaktan ve kötü alışkanlıklardan uzak tutmak. Bu amaç doğrultusunda çeşitli turnuvalarımız devam edecek” dedi.

 

Ertan BAYER

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek