Sevim Ören hayatını kaybetti
RAYFEL Bilim Fuarı başladı
Akım Koleji 2-A sınıfı 23 Nisan’ı coşkulu bir şekilde kutladı
Yaşasın 1 Mayıs Alanlardayız!
Bu haber 20 Temmuz 2019, Cumartesi 09:38 tarihinde eklendi. 986 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Vize Birlik Başkanı’ndan açıklama

Vize Birlik Yolcu Taşımacılığı Kooperatifi Başkanı Serdar Gök, geçtiğimiz günlerde yaşanan ve engelli olduğu iddia edilen kişiyle ilgili olay hakkında yazılı basın açıklamasında bulundu.
Vize Birlik Başkanı’ndan açıklama  

Kooperatif Başkanı Gök, 17 Temmuz Çarşamba günü gerçekleşen ve engelli olduğu iddia edilen bir kişinin Vize Birlik aracından ücret ödemediği için indirilmeye çalışıldığı ile ilgili bir sosyal medya sitesinden paylaşılan haberle ilgili açıklamalarda bulundu. Vize Birlik Kooperatifi Başkanı Serdar Gök, engelli olduğu iddia edilen kişinin herhangi bir engeli olmadığını ve birçok defa araçlarına ücretsiz binmeye çalıştığını belirtti.

Haberin asılsız ve çarpıtılarak verildiğini söyleyen Başkan Gök, yaptığı açıklamada “1997 yılından bugüne bölge insanımıza hizmet veren ‘Vize Birlik Yolcu Taşımacılığı Kooperatifi’ hem vatandaşımıza kamu hizmeti vermekte hem de çeşitli sosyal sorumluluk projelerinde aktif olarak rol almaktadır. Bu durum tüm kamuoyunun malumudur.

17.07.2019 tarihinde gerçekleşen olay çarpıtılmış ve asılsız bir haberdir. Aracımızda yolculuk yapan ve engelli olduğu iddia edilen söz konusu şahsın herhangi bir engeli ve sağlık problemi bulunmamaktadır. Bu şahıs Vize-Lüleburgaz hattında sürekli olarak araçlarımızla seyahat etmekte ve ücret konusunda sürekli olarak sorun çıkarmakta ve ücret ödememektedir. Bu şahıs bu işi alışkanlık haline getirmiştir. İnsanların duygularını istismar etme derdinde olan bu şahıs, Tekirdağ Saray Otogarında ‘torbacılık’ yapmaktadır.

Bahsi geçen haberi tarafımızdan herhangi bir bilgi almadan yayınlayarak kooperatifimizi ticari ve insani olarak töhmet altında bırakan tüm medya organlarından haberin düzeltilmesini ve tarafımıza özür beyanı yayınlanmasını talep ediyoruz. Aksi takdirde gerekli yasal işlemleri başlatacağımızı tüm kamuoyuna saygıyla duyuruyoruz.” dedi.

Cüneyt ÜNLÜSOY

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek