Sevim Ören hayatını kaybetti
RAYFEL Bilim Fuarı başladı
Akım Koleji 2-A sınıfı 23 Nisan’ı coşkulu bir şekilde kutladı
Yaşasın 1 Mayıs Alanlardayız!
Bu haber 17 Temmuz 2019, Çarşamba 09:38 tarihinde eklendi. 1824 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

ING Bank yeni yerinde

ING Bank Lüleburgaz Şubesi, hizmet verdiği binanın tadilata girmesi nedeniyle geçici olarak Yılmaz Mahallesi Edirne Caddesi 34/C adresinde hizmet vermeye başladı.
ING Bank yeni yerinde  

ING Bank Lüleburgaz Şubesi 16 Temmuz 2019 salı günü Yılmaz Mahallesi Edirne Caddesi 34/C adresine taşındı. Şube personeli Lüleburgazlı vatandaşlara 16 Temmuz-26 Ağustos 2019 tarihlerinde PTT yanında bulunan yeni yerinde hizmet verecek. Tadilatın tamamlanmasının ardından Fatih Caddesi’nde bulunan eski hizmet binasına dönülecek.

Tadilatın tamamlanmasıyla beraber şube binasının çağımızın teknolojileriyle donanacağını söyleyen ING Bank Lüleburgaz Şube Müdürü Yunus Emre Duygu “Müşterilerimize PTT binası yanında bulunan yeni yerimizde hizmet vermeye başladık. Tadilatı 40 gün içerisinde bitirip 26 Ağustos’ta eski binamıza dönmeyi planlıyoruz. Hizmet binamız tamamen yenilenecek ve çağımızın getirdiği son teknolojiye uygun şekilde donanacak.” dedi.

Bankacılıkta gişeyi kaldırıyoruz

Duygu açıklamasının devamında “Bankacılıkta gişede hizmet verme dönemini bitiriyoruz. Vatandaşlarımızın özel odalarda hizmet alacağı bir tasarımla döneceğiz. Ayrıca müşterilerimiz için internet bankacılığına uygun bir ortam hazırlıyoruz. Bir yıl içerisinde tamamen internet bankacılığına yönlendirmeyi hedefliyoruz.”  diye konuştu.

Buğra KAYA

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek