Vali Ekici, ziyaret ve programlarına hafta sonunda da devam etti
Satrancın şampiyonları madalyalarını aldı
Öğrenciler Başsavcı ve Savcı oldu
Bayramın keyfini doyasıya çıkardılar
Bu haber 17 Temmuz 2019, Çarşamba 09:35 tarihinde eklendi. 902 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Zorunlu Göç Büyükkarıştıran’da anılacak

Bulgaristan Türklerinin yaşadığı zorunlu göçün 30.yılı olması dolayısıyla Büyükkarıştıran’da anma programı düzenlenecek.
Zorunlu Göç Büyükkarıştıran’da anılacak  

Balkan Rumeli Türkleri Konferedasyonu, Bulgaristan Türkleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği ve Balkan Türkleri Konfederasyonu tarafından Büyükkarıştıran Belediyesi’nin katkılarıyla 20 Temmuz 2019 tarihinde Büyükkarıştıran Çamlık Mesire Alanı’nda düzenlenecek 1989 Zorunlu Göçü Anma Programı, saat 17.00’da Behiç Günalan’ın “1989 Göçü Fotoğraf Sergisi” ile başlayacak. Saat 18.00’da gerçekleşecek protokol konuşmalarının ardından 18.15’te şiir ve türküler söylenecek.

 Program saat 18.45’te Uludağ Üniversitesi Öğretim Görevlisi Dr. Kader Özlem, Araştırmacı-Yazar Mehmet Türker, STK Temsilcisi, Zürfettin Hacıoğlu ve Siyasi Belene Maduru Seydali Akgün’ün katılımıyla panel gerçekleşecek.

Buğra KAYA

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek